Πράξη ανθρωπιάς των celebrities για το Γηροκομείο Αθηνών (photos)
Society

Πράξη ανθρωπιάς των celebrities για το Γηροκομείο Αθηνών (photos)

To ανθρώπινο πρόσωπό τους έδειξαν για ακόμα μία φορά η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, η Ναταλία Δραγούμη και ο pr man Χάρης Σιανίδης. 

H “Beautiful People” Pr-Events είναι πάντα δίπλα σε όλους εκείνους που το έχουν ανάγκη, στηρίζοντας τους με έμπρακτο τρόπο.
Γι’αυτό το λόγο όλη η ομάδα της και ο CEO της εταιρείας, Χάρης Σιανίδης, βρέθηκαν στο Γηροκομείο Αθηνών ώστε να συνδράμουν και να προσφέρουν πολύτιμα αγαθά πρώτης ανάγκης όπως: τρόφιμα, υγειονομικό υλικό και είδη καθαρισμού και απολύμανσης.

Η συγκέντρωση του κόσμου ήταν καθηλωτική μιας και μαζεύτηκαν πάνω από 5 τόνοι προϊόντων, ενώ αρωγός επικοινωνίας σε αυτή την προσπάθεια ήταν η εκπομπή του OPEN “Ευτυχείτε” με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου.

Άνθρωποι από όλες τις περιοχές της Αθήνας, από την επαρχία και το εξωτερικό κινητοποιήθηκαν και μάζεψαν τρόφιμα και πολύτιμα αγαθά, γεμίζοντας 5 τεράστιες αποθήκες που υπάρχουν μέσα στις εγκαταστάσεις του Γηροκομείου, όπου διαμένουν 140 ηλικιωμένοι, ανάμεσα τους και η αγαπημένη τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα, η οποία ήρθε σε επαφή με το δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα και του μετέφερε το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στο Γηροκομείο.

Ο Διευθυντής, Κωνσταντίνος Κεραμίδας και όλο το προσωπικό, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την πράξη αυτή, ευχαρίστησαν τον κόσμο που πέρασε και βοήθησε ακόμα και με την πιο μικρή συνεισφορά και τόνισαν ότι μετά την τεράστια ανταπόκριση, είναι πλέον πλήρεις από τρόφιμα και υλικά πρώτης ανάγκης.

Αυτό που επείγει από την επόμενη μέρα, είναι η μεγάλη έλλειψη σε ιατρικό εξοπλισμό (απινιδωτές, καρδιογράφους, καροτσάκια, τροχήλατα νοσηλείας, οξύμετρα, πιεσόμετρα, μετρητές ζαχάρων, θερμόμετρα, επαγγελματικές σφουγγαρίστρες και ειδών απολύμανσης!

Δείτε φωτογραφίες από αυτή την προσπάθεια που συγκινεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved