Πραγματικό γράμμα 13χρονης: "Άγιε μου Βασίλη φέρε μου τα δώρα αλλιώς θα σε σκοτώσω!"
Society

Πραγματικό γράμμα 13χρονης: "Άγιε μου Βασίλη φέρε μου τα δώρα αλλιώς θα σε σκοτώσω!"

Όλα τα παιδάκια λίγες μέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, γράφουν ένα γράμμα στον Άη Βασίλη με το οποίο του ζητούν τα δώρα που θέλουν…


Συνήθως τα γράμματα ξεκινούν με το «Αγαπημένε Άγιε Βασίλη» και σε αυτά τα παιδάκια του μιλούν με τον καλύτερο τρόπο.
Όμως μια 13χρονη η Mekeeda Austin από το Bedfordτης Αγγλίας προειδοποίησε τον Πατέρα των Χριστουγέννων ότι θα τον σκοτώσει αν δεν της φέρει τουλάχιστον δύο από τα δώρα που του ζήτησε!! Και σαν να μην έφτανε αυτό του είπε πως θα πιάσει και τους ταράνδους του να τους ψήσει και με το κρέας τους θα ταΐσει τους άστεγους της περιοχής της.
Η 40χρονη μητέρα της έμεινε άφωνη όταν βρήκε το σημείωμα στην σχολική τσάντα της κόρης της στο οποίο ζητούσε ένα Blackberry, ένα πουλόβερ από την σχεδιάστρια Laura Knitted 33, χρήματα, παπούτσια Converseκαι γυαλιά ηλίου.
Επίσης απαιτούσε στο γράμμα της να της φέρει τον αληθινό Justin Bieber και τον τον Austin Mahone.
Όσο για το τι δήλωσε η μητέρα της; Όχι μόνο δεν την τιμώρησε αλλά είπε πως «Κανείς δεν θέλει να δει την άσχημη πλευρά της Mekeeda. Όταν βρήκα το γράμμα, νόμιζα πως ήταν αστείο αλλά τώρα σκέφτομαι πως το καλύτερο που πρέπει να κάνω είναι να της πάρω ό, τι ζήτησε… Δεν θέλω να σκοτώσει τον Άη Βασίλη».
«Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,
Αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα ζητήσω πολλά, για αυτό αν δεν πάρω τουλάχιστον δύο από αυτά που ζητώ θα σε σκοτώσω. Κατάλαβες; Επίσης θα κυνηγήσω τους ταράνδους σου, θα τους ψήσω και θα σερβίρω το κρέας τους στους άστεγους.
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα το ήθελα αυτό, έτσι να αυτά που σου ζητάω:
ένα Blackberry, ένα πουλόβερ από την σχεδιάστρια LauraKnitted 33, χρήματα, παπούτσια Converseκαι γυαλιά ηλίου.
Επίσης θέλω να μου φέρεις τον αληθινό Justin Bieberκαι τον τον Austin Mahone.
Να θυμάσαι δύο από αυτά αλλιώς θα πεθάνεις
Με αγάπη, Mekeeda Austin»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved