Συγκλονιστική εξέλιξη: Η αδερφή της Φαίης κατέθεσε:«Με απειλούσε με ροζ βίντεο που γυρίσαμε μαζί»
Society

Συγκλονιστική εξέλιξη: Η αδερφή της Φαίης κατέθεσε:«Με απειλούσε με ροζ βίντεο που γυρίσαμε μαζί»

Η αδελφή της Φαίης Μπλάχα μίλησε για πρώτη φορά στη δίκη για τη δολοφονία της 23χρονης.

Η Μαριαλένα Μπλάχα τόνισε ότι δεν είπε τίποτα γιατί ο κατηγορούμενος την εκβίαζε με ένα ροζ βίντεο από ερωτική τους συνεύρεση που είχε στην κατοχή του. Παραδέχθηκε ότι είχε σχέση μαζί του η οποία διήρκεσε μόλις μια εβδομάδα και τελείωσε δυο μέρες πριν ο κατηγορούμενος τα φτιάξει με την Φαίη.
Η Μαριαλένα περιέγραψε τις τελευταίες ώρες της αδερφής της! Της τηλεφώνησε ο κατηγορούμενος στις 5 το πρωί και της ζήτησε να συναντηθούν στην Μεσογείων γιατί «κάτι σοβαρό συνέβαινε με την Φαίη» και τόνισε ότι ο κατηγορούμενος είχε ήδη μεταφέρει την Φαίη στον Ερυθρό. Τον συνάντησε μαζί με άλλους τρεις φίλους του στην Μεσογείων και πήγαν όλοι μαζί στο νοσοκομείο. Όταν έφτασαν, εκείνη την ώρα της έκαναν ακτινογραφίες και είδε την Φαίη την ώρα που την μετέφεραν στην εντατική.
«Είδα την Φαίη να είναι χτυπημένη στο πρόσωπο με πρησμένο το αριστερό μάτι. Φορούσε κολλάρο και είχε αίμα στα χείλη και στα χέρια» είπε χαρακτηριστικά!
Στη συνέχεια μέσα στο νοσοκομείο σε έξαλλη κατάσταση ρώτησε τον κατηγορούμενο τι είχε συμβεί και πρόσθεσε ότι εκείνος τότε της είπετι να πει στην αστυνομία: «Θα πεις στην αστυνομία, ότι βρήκαμε την Φαίη λιπόθυμη σε κοντινή απόσταση από το σπίτι και την μεταφέραμε στο νοσοκομείο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved