Υπόθεση Φαίης: Σοκάρει ο πατέρας του δράστη: «Με μια σφαλιάρα χτύπησε στον προφυλακτήρα»
Society

Υπόθεση Φαίης: Σοκάρει ο πατέρας του δράστη: «Με μια σφαλιάρα χτύπησε στον προφυλακτήρα»

«Ήταν ατύχημα ο θάνατος της Φαίης. Με μια σφαλιάρα πήρε μία στροφή και χτύπησε στον προφυλακτήρα» είπε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο Μανώλης Στεφανάκης,

πατέρας του κατηγορούμενου, Βαγγέλη στη δίκη για τη δολοφονία της Φαίης.

Ο πατέρας του καταδίκασε τη πράξη του γιου του να σηκώσει χέρι σε κοπέλα και τόνισε ότι η νεαρή "έφυγε" από τη ζωή από ατύχημα.

«Η Μαριαλένα έφερνε το γιο μου σπίτι και τον περίμενε κάποιες φόρες. Η σχέση τους ήταν φιλική. Όταν όμως εμφανίστηκε η Φαίη, η Μαριαλένα δεν εμφανίστηκε ξανά στο σπίτι μας... Ο γιος μου ήταν φωνακλάς και υπερκινητικός όχι όμως επιθετικός. Εγώ ήθελα να βρει μόνιμη δουλειά για να παντρευτεί με τη Φαίη» τόνισε ο πατέρας του κατηγορούμενου σύμφωνα με το protothema!
Και πρόσθεσε: «Η Φαίη τον είχε σούζα. Του μίλαγε και πετάγονταν πάνω. Αυτή τη κοπέλα την είχε στα όπα - όπα. Την είχα δει μια φορά να κουτσαίνει και τη ρώτησα τι συμβαίνει και μου είπε ότι έπεσε από τη σκάλα».

Όσο για το χαρακτήρα του γιου του τόνισε: «Είχε να πληρώνει το γυμναστήριο. Τα μπράτσα του ήθελε να τα φουσκώνει για τις κοπέλες. Έπαιρνε μια σκόνη για να φουσκώνει. Ο φαρμακοποιός μου είπε ότι την έπαιρνε κάθε πρωί και ότι ήταν πρωτεΐνη. Είχε κάνει αίτηση για να γίνει μανεκέν». Όσο για το μοιραίο βράδυ του περιστατικού είπε ότι ο γιος του δεν παραδόθηκε στις αρχές γιατί φοβόταν.

«Κοιμόταν σε παγκάκια. Μετά έμαθα ότι πήγε να εξομολογηθεί. Τον απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν μέσα και έξω από τη φυλακή. Σήκωσε το χέρι και χτύπησε ένα κορίτσι με άνανδρο τρόπο. Ένα μπιμπελό δεν το χτυπάς. Δεν το δέχομαι που σήκωσε χέρι σε γυναίκα» δήλωσε ο Μανώλης Στεφανάκης!

Η δίκη συνεχίζεται!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved