Υπόθεση Φαίης: Το ερωτικό τρίγωνο και οι καταθέσεις που σοκάρουν
Society

Υπόθεση Φαίης: Το ερωτικό τρίγωνο και οι καταθέσεις που σοκάρουν

Η δίκη για την υπόθεση της Φαίης συνεχίζεται και συνεχώς έρχονται στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση που σοκάρουν!


Σήμερα κατέθεσε μητέρα του νεαρού κατηγορουμένου, η Αθηνά Στεφανάκη.

Η μητέρα του είπε χαρακτηριστικά: «Ο γιος μου δεν είναι δολοφόνος, ούτε όμως και άγγελος. Αν κάποιος πήγαινε να τον χτυπήσει, τότε θα σήκωνε και εκείνος το χέρι του» .
Και πρόσθεσε:«Ο Βαγγέλης δούλευε μαζί με τον πατέρα του, έκανε ό,τι δουλειά του βρισκόταν... Του άρεσε πάντα να γυμνάζεται. Δεν πίνει, ούτε καπνίζει. Έπαιρνε πρωτεΐνη και δεν έχει καμία σχέση με ναρκωτικά. Όταν δούλευε, είχε λεφτά και βοηθούσε και τον πατέρα του. Ήταν οξύθυμος, όπως όλα τα παιδιά, δεν δημιουργούσε όμως προβλήματα. Μάλωνε με τα αδέρφια του, όπως όλα τα παιδιά. Μια φορά, η αδελφή του, του είχε πει "μην με πλησιάζεις, γιατί θα φωνάξω την αστυνομία"».


Και συμπλήρωσε: «Πρώτα στο σπίτι μας ήρθε η Μαριαλένα τρεις φορές. Έφερνε τον Βαγγέλη και έφευγε. Δεν καθόταν ποτέ. Είχε έρθει και η Φαίη πολλές φορές. Μας την είχε συστήσει σαν την κοπέλα του. Ήταν ένα πολύ καλό και σεμνό παιδί».

Επίσης, πρόσθεσε στην κατάθεση η μητέρα του κατηγορούμενου: «Είχαν κάποια όνειρα, ήθελαν να πάνε στην Κρήτη μαζί και να ανοίξουν κάποιο μαγαζί. Δεν τους άκουσα ποτέ να μαλώνουν. Αγαπιόντουσαν και αυτό φαινόταν. Είχα δει τη Φαίη μια φορά να κουτσαίνει. Τη ρώτησα τι έπαθε και μου είπε ότι έπεσε από τη σκάλα».

Όσο για το χτύπημα που έφερε και τον θάνατο της Φαίης είπε: «Ειδοποιήθηκα από τον Βαγγέλη να πάω στο νοσοκομείο. Είδα τη Φαίη, είχε μώλωπα στο μάτι, δεν είδα τίποτα άλλο. Ο γιος μου, μου είπε ότι τη χτύπησε. Εκείνη τη μέρα μάλιστα είχαν έρθει και στο σπίτι μας. Έφαγαν και μετά θα πήγαιναν βόλτα. Αυτό ήταν Παρασκευή και εγώ είδα το γιό μου μετά την Κυριακή».
Για το συμβάν τόνισε: «Έμαθα ότι η Μαριαλένα τηλεφώνησε στο Βαγγέλη και του είπε να πάνε μαζί σε ένα πάρτι πριβέ. Εκείνος της απάντησε ότι είναι με τη Φαίη και πως δεν θα πάει μαζί της. Τότε η Μαριαλένα του είπε "ποια μ' αυτή; Πού χαλάει σπίτια; Πού πάει με παντρεμένους";». Τότε ο Βαγγέλης πήρε τη Φαίη και της είπε ότι χωρίζουν. Η Φαίη τον κάλεσε πίσω και του ζήτησε συνάντηση. Βρέθηκαν λίγο πιο κάτω από το σπίτι της, για να μην ξυπνήσουν τον πατέρα της. Η Φαίη ήταν έξω φρενών. Τον χτύπησε και μετά τη χτύπησε και αυτός...».
Και τόνισε: «Δεν πήγε όμως στη συνάντηση, για να σκοτώσει τη Φαίη».

Μάλιστα σήμερα φίλος του κατηγορούμενου αποκάλυψε πως η αδερφή της Φαίης την «έπεφτε» στον Βαγγέλη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved