Nέες αποκαλύψεις-ΣΟΚ από την κατάθεση του πρώην συζύγου της αδερφής της Φαίης – Την απειλούσε ο Στεφανάκης
Society

Nέες αποκαλύψεις-ΣΟΚ από την κατάθεση του πρώην συζύγου της αδερφής της Φαίης – Την απειλούσε ο Στεφανάκης

Ο πρώην άντρας της Μαριαλένας, Σταύρος Πασχάλης κατέθεσε στο δικαστήριο για την υπόθεση της Φαίης Μπάχλα


Ο πρώην άντρας της Μαριαλένας είπε χαρακτηριστικά: "με την Μαριαλένα συζούσαμε 7 χρόνια εκ των οποίων τα 3 ήμασταν παντρεμένοι. Είχαμε πάντα μια καλή σχέση την οποία διατηρήσαμε και μετά το διαζύγιο. Εγώ δεν ήξερα για τη σχέση της με τον Στεφανάκη. Τα έμαθα όλα μετά. Ακουγόταν στην Νέα Μάκρη οτι κυκλοφορεί ένα βίντεο με εκείνη και τον Στεφανάκη και τότε τη ρώτησα και μου παράδεχτηκε οτι είχε βρεθεί ερωτικά με τον κατηγορούμενο. Ξέρω ότι η Μαριαλένα αγαπούσε την αδελφή της και ήθελε να την προστατέψει από τον Στεφανάκη, δε τη ζήλευε. Η Μαριαλένα ασχολείται επαγγελματικά με την εκπαίδευση των σκύλων όχι για καλλιστεία, είναι ήρεμη και ευαίσθητη και αγαπάει τα ζώα και την ποίηση ενώ έκανε και χορό".

Και δεν δίστασε να πει: "ο πρώην πεθερός μου είναι άνθρωπος απομακρος, μοναχικός, αδιάφορος για τις κόρες του και ενδιαφέρεται μόνο για τα λεφτά. Εκανε δύο παιδιά και τα έβγαλε στην κοινωνία σαν πρόβατα με αποτέλεσμα ο κάθε ψευτοάντρας να τις κάνει οτι θέλει. Η Μαριαλένα δεν είχε καλές σχέσεις μαζί του, απλά τον ανεχόταν. Η Φαίη δούλευε για να μαζέψει λεφτά και ήθελε να παντρευτεί για να ξεφύγει. Τα κορίτσια έχουν μια πολύ καλή μητέρα που όμως είναι βαριά άρρωστη".
Όσο για τον κατηγορούμενο τόνισε: "είχαμε γνωριστεί σε μια σχολή πολεμικών τεχνών και δε μου άρεσε καθόλου. Ήταν οξύθυμος και επιθετικός χαρακτήρας και έκανε χρήση στεροειδών. Είχε εμπειρία από πολεμικές τέχνες και ήξερε τι μπορούν να προκαλέσουν τα χτυπήματα του" και πρόσθεσε: "εξηγησα στη Μαριαλένα οτι πρέπει να πει την αλήθεια από την αρχή, όμως ήταν πανικόβλητη και κατέθεσε ό,τι κατέθεσε. Τη ρώτησα τι έγινε και δε μου είπε την αλήθεια. Κανείς, ούτε η ίδια είχε αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης της Φαίης. Όπως μου είπε η Μαριαλένα ο Στεφανάκης την απειλούσε. Μάλιστα μου είπε οτι σε ένα τηλεφώνημα της είπε "αν δεν κάνεις οτι σου πω δε θα διστάσω να κάνω σε εσένα και την οικογένεια σου οτι έκανα στη Φαίη".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved