Η Μαργέτη ξανά σε περιπέτειες στα δικαστήρια για απειλή και εξύβριση
Society

Η Μαργέτη ξανά σε περιπέτειες στα δικαστήρια για απειλή και εξύβριση

Στα δικαστήρια με τον εν διαστάσει σύζυγο της για απειλή και εξύβριση

Έχουν περάσει 20 και πλέον χρόνια από τότε που η Δήμητρα Μαργέτη ήταν μόνιμη... θαμώνας των δικαστικών αιθουσών. Όμως, οι «βόλτες» στα κτίρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων συνεχίζονται για τη 40χρονη πλέον Μαργέτη, που αυτή τη φορά χτύπησε η ίδια την πόρτα της Δικαιοσύνης.

Η διαμάχη που έχει ξεσπάσει εδώ και ενάμιση χρόνο μεταξύ εκείνης και του εν διαστάσει συζύγου της, Χαράλαμπου Ζώγα, την έχει οδηγήσει αρκετές φορές στις δικαστικές αίθουσες. Την περασμένη Τρίτη, το πρώην ζευγάρι βρέθηκε ξανά στο κτίριο 8 του Πρωτοδικείου, με την υπόθεση τους να αναβάλλεται, λόγω παρέλευσης ωραρίου, για τον Μάιο του 2016. Οι δύο σύζυγοι βρέθηκαν κατηγορούμενοι έπειτα από κατάθεση αλληλομηνύσεων για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, αλλά και εξύβριση. Εδώ και αρκετούς μήνες βρίσκονται σε διάσταση και το εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα τους και έχει εξελιχθεί σε μάχη οδήγησε στην κατάθεση μηνύσεων και από τις δύο πλευρές τον Ιούλιο του 2014.

Τόσο η Δ. Μαργέτη όσο και ο πατέρας των παιδιών της εμφανίστηκαν στο δικαστήριο, αλλά ήταν πλέον σαν δύο ξένοι. Δεν αντάλλαξαν κουβέντα, ενώ η Δήμητρα Μαργέτη βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της δικηγόρου της, αναμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσης. Έχουν περάσει 14 χρόνια από την αποφυλάκιση της. Το εντυπωσιακά όμορφο κορίτσι του Μάκη Κατσούλα τα πρώτα χρόνια είχε χαρακτηριστεί ως «το μαγκάκι της φυλακής», ενώ δεν έλειψαν «επεισόδια» με συγκροτούμενες της. Σήμερα, η Δήμητρα Μαργέτη, αφού παντρεύτηκε, χωρίζει, είναι μητέρα δύο παιδιών και μένει στην ίδια περιοχή όπου μεγάλωσε. Τα μαλλιά της, που το περασμένο καλοκαίρι, όταν έδωσε ακόμη μία «μάχη» με τον σύζυγο της, ήταν ξανθά, έχουν επιστρέψει στο φυσικό τους χρώμα, θυμίζοντας και πάλι τη 18χρονη που συμμετείχε στο δικαστικό θρίλερ των 90ς.

Λίγους μήνες πριν είχε ζητήσει με ασφαλιστικά μέτρα να ρυθμιστεί το θέμα της διατροφής και της επικοινωνίας του εν διαστάσει συζύγου της με τα παιδιά τους.
«Θέλω 500 ευρώ για τα παιδιά και παραιτούμαι από το δικό μου ποσό διατροφής» είχε πει η κα Μαργέτη, η οποία είχε στο πλευρό της μία φίλη και πρώην συγκρατούμενή της στις φυλακές, η οποία ισχυρίζεται ότι η κα Μαργέτη «έχει υποστεί απαράδεκτη συμπεριφορά».
Η αυλαία του εν λόγω δικαστηρίου είχε πέσει με την κα Μαργέτη να παραδέχεται ότι αναζητά δουλειά αλλά δεν την προσλαμβάνουν λόγω του ποινικού της μητρώου και να κατηγορεί τον σύζυγό της ότι δεν την άφησε να εξελιχθεί ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας.
Πηγή:Παραπολιτικά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved