Σκότωσαν και τον πατέρα του Κωστή Πολύζου; Νέες σοκαριστικές υποψίες για το σατανικό ζευγάρι
Society

Σκότωσαν και τον πατέρα του Κωστή Πολύζου; Νέες σοκαριστικές υποψίες για το σατανικό ζευγάρι

Μετά τη σύλληψη της μητέρας και του πατριού του Κωστή Πολύζου για τη δολοφονία του το 2011 στη Σιάτιστα , η Αστυνομία διερευνά πλέον και τις συνθήκες θανάτου του βιολογικού πατέρα του αδικοχαμένου 23χρονου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εύας Παπαδάτου, ο αρμόδιος ανακριτής δεν το έχει ζητήσει ακόμα επισήμως, η Ασφάλεια Κοζάνης ανοίγει τον σχετικό φάκελο, ενόσω πληθαίνουν οι κουβέντες στο χωριό για ευθύνες του σατανικού ζευγαριού στο θάνατο του συζύγου, πριν από τη δολοφονία του γιου.
Τώρα φαίνεται ότι αναζητούνται στοιχεία και για τον χαμό του πατέρα του Κωστή Πολύζου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγός του και ο συγκατηγορούμενός της φαίνεται ότι διατηρούσαν σχέσεις από τότες. Ο πατέρας του Κωστή «έφυγε» από τη ζωή λίγο καιρό αφότου ανακάλυψε την παράνομη σχέση της συζύγου του.
Η Δέσποινα Κουτσέγκου και ο Χρήστος Ντιός διατηρούσαν σχέσεις εδώ και χρόνια. Λίγο μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους ο πατέρας του Κωστή Πολύζου έφυγε από τη ζωή και πολλοί έχουν υποψίες για τον θάνατο αυτό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανοίξει ξανά αυτός ο φάκελος, καθώς και τότε οι αστυνομικοί είχαν κάποιες υποψίες αν και επισήμως ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του από ανακοπή.
Πάντως ίλιγγος φρίκης προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη συγκλονιστική υπόθεση. Μητέρα και πατριός που κατηγορούνται ότι σκότωσαν τον νεαρό ύστερα από καβγά για οικονομικές διαφορές τους στις 22 Ιουνίου 2011, όταν δήθεν αναζητούσαν τον 23χρονο, φέρεται ότι πλαστογράφησαν την υπογραφή του, προκειμένου να υπαχθούν στον νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και να πάψει το κυνηγητό με τις τράπεζες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved