Οργή της οικογένειας Γιακουμάκη: Στο συρτάρι η δικογραφία
Society

Οργή της οικογένειας Γιακουμάκη: Στο συρτάρι η δικογραφία

Οργή της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη μιας και όπως όλα δείχνουν η υπόθεση παγώνει και η δικογραφία παραμένει στο συρτάρι. 

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο του 20χρονου φοιτητή στα Ιωάννινα, η έναρξη της ανάκρισης έχει πάρει νέα παράταση. Ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Μπούκας, κάνει λόγο για κωλύματα που ξεπηδούν κάθε τόσο στην υπόθεση, στην οποία, όπως τονίζει, θα έπρεπε να δοθεί προτεραιότητα.

«Πάμε πολύ πίσω χρονικά. Αυτή τη φορά η ανακρίτρια έλαβε αναρρωτική άδεια. Είναι η αντικαταστάτρια της δικαστικής λειτουργού που είχε αρχικά χρεωθεί την υπόθεση και η οποία αποχώρησε λόγω εγκυμοσύνης. Πρόκειται για εξαιρετική δικαστικό, ωστόσο κουβαλά επιπλέον φόρτο εργασίας και δεν ευθύνεται η ίδια» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα. «Η υπόθεσή μας θέλει έναν άνθρωπο να ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με αυτή. Κι όμως είμαστε στάσιμοι» συμπλήρωσε.

Οι γονείς και τα αδέλφια του αδικοχαμένου σπουδαστή της Γαλακτομικής Σχολής που περίμεναν να αρχίσει η διαδικασία αρχές Ιανουαρίου, κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. «Αδημονούν να δικαιωθεί η μνήμη του Βαγγέλη και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι» λέει ο δικηγόρος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved