Βάσεις 2017: Ποιες σχολές ανεβαίνουν, ποιες πέφτουν - Εκτιμήσεις ανά πεδίο (ΠΙΝΑΚΕΣ)
Society

Βάσεις 2017: Ποιες σχολές ανεβαίνουν, ποιες πέφτουν - Εκτιμήσεις ανά πεδίο (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Η αγωνία των μαθητών χτυπά «κόκκινο» καθώς οι χαμηλές επιδόσεις σε κάποια μαθήματα, η μείωση του αριθμού των εισακτέων στις περιζήτητες σχολές, αλλά και οι προσωπικές επιλογές των υποψηφίων είναι οι καθοριστικοί παράγοντες για την πορεία των βάσεων 2017 για την εισαγωγή σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Το διάστημα από 21 έως 28 Αυγούστου αναμένεται -σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Παιδείας- να ανακοινωθούν οι βάσεις 2017.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ 2017
Η «σφαγή» στα Μαθηματικά, τη Χημεία και την Οικονομία αναμένεται να οδηγήσουν σε μεγάλη πτώση στις σχολές των Πολυτεχνείων, καθώς και στις οικονομικές σχολές. Η πτώση των μορίων στις περιζήτητες σχολές των Πολυτεχνείων αλλά και στα Οικονομικά τμήματα μπορεί να φθάσει και τα 1000 με 1500 μόρια ενώ η πτωτική πορεία θα ξεκινήσει από τις υψηλόβαθμες σχολές και θα είναι μεγαλύτερη απ’ ότι στις αποκαλούμενες μεσαίες. Οι εκπαιδευτικοί που ασχολούνται χρόνια με την πορεία των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση εκτιμούν ότι η πτώση θα κυμαίνεται από 800 έως και 2.000 μόρια στις Πολυτεχνικές και τις Οικονομικές σχολές.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved