Λοταρία αποδείξεων: Ανατροπή με την κλήρωση - Δείτε πότε θα γίνει
Society

Λοταρία αποδείξεων: Ανατροπή με την κλήρωση - Δείτε πότε θα γίνει

aade.gr - TAXISnet: Μεγάλη ανατροπή με την ημερομηνία της μεγάλης κλήρωσης που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, 22 Δεκεμβρίου - 10.000 τυχεροί θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ!

Την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12) θα γίνει τελικά η μεγάλη λοταρία του υπουργείου Οικονομικών που θα μοιράσει συνολικά δέκα εκατομμύρια ευρώ σε 1.000 τυχερούς.

Υπενθυμίζεται ότι η λοταρία θα γίνει με βάση τις δαπάνες των φορολογούμενων με κάρτες ή άλλες μορφές ηλεκτρονικών πληρωμών.

Η λοταρία που θα πραγματοποηθεί είναι η δεύτερη κατά σειρά που πραγματοποείται (η πρώτη διεξήχθη στις 30 Νοεμβρίου), ωστόσο είναι η πρώτη που θα μοιράσει ένα τόσο μεγάλο πόσο!

Πώς θα μπείτε στην κληρωτίδα

Στη μεγάλη κλήρωση των Χριστουγέννων θα μπουν στην κληρωτίδα οι συναλλαγές που έγιναν με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικού χρήματος για τους πρώτους εννέα μήνες του έτους και συγκεκριμένα από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, προκειμένου να μοιραστούν 9 εκατ. ευρώ.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι η διαδικασία θα είναι ίδια με εκείνη που ακολουθήθηκε στην πρώτη κλήρωση που αφορούσε στις συναλλαγές του Οκτωβρίου, οπότε και κληρώθηκαν 1.000 τυχεροί (συν 1.000 αναπληρωματικοί) οι οποίοι κέρδισαν από 1.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved