Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Με αποστάσεις και «κωδικό» 6 πετούν χαρταετό οι Αθηναίοι (pics)
Society

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Με αποστάσεις και «κωδικό» 6 πετούν χαρταετό οι Αθηναίοι (pics)

Καθαρά Δευτέρα: Πριν στρώσουν το σαρακοστιανό τραπέζι, οι Αθηναίοι βγήκαν σε πάρκα και πλατείες της γειτονιάς τους για να πετάξουν χαρταετό τηρώντας τις αποστάσεις και λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.

  

Σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το σπίτι τους ή εντός του Δήμου κατοικίας τους πέταξαν φέτος τον χαρταετό τους μικροί και μεγάλοι σε όλη την Ελλάδα.

Ωστόσο, όποιος είχε όρεξη και δυνάμεις για... ποδαρόδρομο ή ορθοπεταλιές, με τον κωδικό 6 στο 13033 μπορεί να μετακινηθεί και εκτός της περιοχής του για να πετάξει... αϊτό!

Το Newsbomb.gr βρέθηκε στις γειτονιές της Αθήνας, όπου κατέγραψε τους Αθηναίους να περνούν στιγμές ξεγνοιασιάς τηρώντας στην πλειοψηφία τους τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού και τις αποστάσεις.

Οι τιμές των χαρταετών ξεκινά από τα 15 ευρώ και μπορεί να φτάσει ακόμα και στα 35 ευρώ.

Τι ισχύει για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Ακόμη, η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει κανονικά όπως κάθε Δευτέρα, δηλαδή από τις 9 το βράδυ ως τις 5 το πρωί της επόμενης ημέρας, για τις περιοχές που βρίσκονται στα επίπεδα αυξημένου κινδύνου, καθώς και την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, ενώ για τις υπόλοιπες περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά στις 7 το απόγευμα μέχρι και τις 5 το πρωί.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved