LIVE 25η Μαρτίου: Δείτε ζωντανά τη μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα
Society

LIVE 25η Μαρτίου: Δείτε ζωντανά τη μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα

Σπουδαία μέρα η σημερινή για τον Ελληνισμό! Η Ρωμιοσύνη γιορτάζει και σύσσωμη ενώνεται κάτω από τη σκιά της ελληνικής σημαίας, αποτίοντας φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στις γυναίκες και τους άνδρες που πριν από 200 χρόνια σήκωσαν το κεφάλι ψηλά και πολέμησαν για μια ελεύθερη πατρίδα, για μια ανεξάρτητη Ελλάδα.

200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 - Χρόνια πολλά Ελλάδα - Χρόνια πολλά Έλληνες!

Στιγμές συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας στην Αθήνα και σε όλα τα μήκη και πλάτη της πατρίδας μας, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από τους Οθωνούς μέχρι το Καστελλόριζο. Η επέτειος της Εθνικής επετείου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, αποτελεί την αφορμή για να αφήσουμε επιτέλους όλοι οι Έλληνες τις διαφορές μας και να ενωθούμε κάτω από τη σκιά της γαλανόλευκης.

Τα μηνύματα αυτά και τους υψηλούς συμβολισμούς της 25ης Μαρτίου θέλει να περάσει και η Πολιτεία, μέσα από το πλήθος των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται σε όλη την Επικράτεια. Στο επίκεντρο φυσικά βρίσκεται η Αθήνα, όπου πραγματοποιείται η μεγαλειώδης στρατιωτική παρέλαση την οποία, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε μόνο από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved