Society

Επίθεση με βιτριόλι: Καταθέσεις καταπέλτης εναντίον της κατηγορουμένης στην αυριανή δίκη! (video)

Gossip-tv Team

Η τρίτη ακροαματική διαδικασία θα γίνει αύριο (5/10) στο δικαστήριο για την πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εις βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega θα κληθούν να καταθέσουν οι θεράποντες γιατροί της Ιωάννας. Ανάμεσά τους και η γνωστή πλαστική χειρουργός Μαρία Καλοφώνου η οποία έχει χειρουργήσει επτά φορές μέχρι σήμερα την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Είναι τέτοια τα τραύματά της που θα μπορούσε να έχει χάσει τη ζωή της. Κι αυτό το λένε όλοι οι γιατροί», τονίζει η διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Θριάσιου Μαρία Καλοφώνου.

Αυτήν την εκτίμηση θα κληθεί να τεκμηριώσει και επιστημονικά αύριο στο δικαστήριο η γιατρός της Ιωάννας. Είναι μια κατάθεση η οποία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο όσο αφορά την κατηγορία σε βάρος της 36χρονης κατηγορουμένης, για το εάν τελικά, είχε πρόθεση ή όχι να σκοτώσει την Ιωάννα.

H Μαρία Καλοφώνου, μεταξύ άλλων είπε για την υπόθεση και την παρουσία της αύριο στο δικαστήριο: «Έχω να καταθέσω πολύ συγκεκριμένα πράγματα και πράγματα που δεν χωρούν αμφισβήτηση και είναι διαπιστωμένα. Η Ιωάννα είναι καμένη σε όλο της το σώμα και το μόνο μέρος που είναι απείραχτο είναι από τη γάμπα και κάτω... Για μένα είναι μία κατάθεση. Αλλά ανησυχώ. Ανησυχώ για την υγεία της γιατί το στρες της έχει αρχίσει να έχει επιπτώσεις και στο δέρμα της», κατέληξε.

Στο δικαστήριο αύριο αναμένεται να καταθέσουν όλοι οι γιατροί οι οποίοι συμμετέχουν στην ομάδα των επιστημόνων που έχουν αναλάβει την Ιωάννα. Δεν αποκλείεται δε, να κληθούν και οι ιατροδικαστές.

Την ίδια ώρα, αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον για τα δύο πρόσωπα, τα οποία θεωρούνται «κλειδιά» στην υπόθεση, τα οποία, θα κληθούν καταθέσουν στο δικαστήριο όσα γνωρίζουν. Πρόκειται για έναν 36χρονο και την πρώην σύντροφό του, οι οποίοι φέρονται να μίλησαν με την κατηγορούμενη πριν και μετά την επίθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Όπως προκύπτει από τη δικογραφία η κατηγορούμενη είχε ζητήσει από τον 36χρονο να πάρει μέρος στην παρακολούθηση της Ιωάννας και να της βρει ένα τρόπο για να πάρει στα χέρια της, το βιτριόλι. Ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί τονίζει μάλιστα, ότι η κατηγορούμενη μετά το έγκλημα είχε προσπαθήσει να τον χρησιμοποιήσει για άλλοθι», δήλωσε ο δικηγόρος του 36χρονου Αλέξανδρος Κούκιος.

«Πάντως, και αυτή η γυναίκα, το δεύτερο πρόσωπο που αναμένεται να κληθεί για κατάθεση υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τις προθέσεις της 36χρονης δράστιδας και σε καμία περίπτωση, όπως τονίζει, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί συνεργός», τόνισε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για ακόμα μία φορά παραμένει άγνωστο αν θα παρευρεθεί αύριο στην ακροαματική διαδικασία η κατηγορούμενη η οποία μελετά στο κελί της στον Κορυδαλλό όλη τη δικογραφία σε βάρος της, χωρίς να μιλάει σε κανέναν.

Όσο για την Ιωάννα, αναμένεται, όπως έχει δεσμευτεί και η ίδια να είναι παρούσα στο δικαστήριο. Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved