Master chef στο κρεβάτι
Inside Stories

Master chef στο κρεβάτι

Εντάξει, το είπαμε, είστε single από πεποίθηση, πιο ελεύθερη κι από τα περιστέρια στην πλατεία Συντάγματος, αλλά δεν έχετε και τον αντροδιώχτη.

Λίγο η καθιστική διαμαρτυρία στο κέντρο, λίγο οι παλιοί συμμαθητές που τους ξεθάψατε από τα αζήτητα, δε θέλει και πολύ. Αυτό το καλοκαίρι κάτι μας λέει πως θα ενδώσετε στην πρόκληση ενός ραντεβού, οπότε και θα χρειαστεί να επιδείξετε κάτι που ίσως να μην έχετε. Εάν δεν είστε πρωτοξαδέλφη του Σκαρμούτσου, κόρη του Πέσκια και αδελφή του Παρλιάρου, αλλά θέλετε να παίξετε εντός έδρας καλώντας το αγόρι σπίτι για «τσάι και συμπάθεια», ακολουθήστε τις συμβουλές μας και θα μας θυμηθείτε.


• Οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα και σήμερα θα είναι μία ιδιαίτερα απαιτητική μέρα. Τηλεφωνήστε στην καλύτερή σας φίλη που τυχαίνει να ξέρει απέξω κι ανακατωτά τον τσελεμεντέ, να θαυμάζει τον Jamie Oliver και να παρακολουθεί εντατικά σεμινάρια σουσολογίας στο Nobu και υποσχεθείτε της ένα κομμάτι από το υπέροχο βραδινό που θα ετοιμάσετε και μία θέση στην καρδιά σας. Πιάνει πάντα. Πηγαίντε μαζί της στο super market, ακολουθήστε την πιστά σε όλους τους διαδρόμους του Carrefour και μην της πείτε όχι για κανένα λόγο. Όταν αυτή ανακατεύει τα υλικά με μαεστρία που μόνο ο Harry Potter μπορούσε να ανταγωνιστεί, γουρλώστε τα μάτια και κρατήστε σημειώσεις. Πού ξέρετε, μπορεί να σας χρειαστούν οι μαγικές της συνταγές.
Διαβάστε περισσότερα στο:www.queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved