Ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπάς σου;
Μικρά μυστικά για να γίνεις η πιο καλή στη ζαχαροπλαστική.
Για να γίνετε η καλύτερη μαγείρισσα και να μπείτε για τα καλά στην καρδιά του πρέπει πρώτα να κερδίσετε την εύνοια της μαμάς του. Και δεν θα το πετύχετε αυτό απλά μαγειρεύοντας νόστιμο στιφάδο αλλά θα πρέπει να δοκιμαστείτε στα δύσκολα. Η ζαχαροπλαστική είναι το δύσκολο κομμάτι της μαγειρικής, θέλει ακρίβεια και εξαιρετική προσοχή. Η πείρα θα σας μάθει να κάνετε τα πιο νόστιμα γλυκά αλλά και δύο-τρία tips δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν, άρα βγάλτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε τα βασικά για να κάνετε τα πιο νόστιμα γλυκά. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ