Ποια δήλωσε: «Αναγκάστηκα να ποζάρω γυμνή για να ταΐσω τα παιδιά μου»
Inside Stories

Ποια δήλωσε: «Αναγκάστηκα να ποζάρω γυμνή για να ταΐσω τα παιδιά μου»

Γδύθηκε για τα παιδιά της γιατί όπως υποστηρίζει δεν είχε άλλη επιλογή.

Για την οικονομική δυσχέρεια αλλά και για τα λάθη που έκανε στο παρελθόν μιλάει η μάνα των οχτάδυμων και συνολικά 14 παιδιών, Nadya Suleman, στο αμερικανικό δίκτυο NBC.

Η Nadya Suleman, είναι η γυναίκα η οποία πριν λίγα χρόνια ξεκίνησε να κάνει πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στο είδωλό της, την Angelina Jolie. Και σαν να μην έφτανε αυτό ήθελε να της μοιάσει και στη ζωή της. Κι επειδή την καριέρα και τα πλούτη της δεν μπορούσε να τα αγγίξει επέλεξε να τη μιμηθεί στη μητρότητα, κάνοντας όσο πιο πολλά παιδιά μπορούσε. Βέβαια, τότε δεν είχε σκεφτεί πως δεν πρόκειται για κάποιο παιχνίδι αλλά για ανθρώπινες ζωές και τώρα μετανιώνει, αλλά πλέον είναι αργά.

«Ήταν ένα λάθος που ενώ είχα ήδη 6 παιδιά και τα έβγαζα δύσκολα πέρα , έκανα άλλα οκτώ», δήλωσε «αναγκάστηκα να ποζάρω γυμνή για να ταΐσω τα παιδιά μου», συνέχισε η νεαρή μητέρα η οποία πόζαρε για βρετανικό περιοδικό έναντι 8000 δολαρίων για να μπορέσει να καλύψει κάποια βασικά έξοδα των παιδιών της.

Η Nadya Suleman ζει πια με την μητέρα της και αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα αφού τα 2000 δολάρια το μήνα, που εισπράττει από την Αμερικάνικη πολιτεία, δεν είναι σε καμία περίπτωση αρκετά για να ζήσει τα 14 παιδιά που απέκτησε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved