Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του κτιρίου για το «Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια» της COSMOTE
Inside Stories

Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του κτιρίου για το «Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια» της COSMOTE

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 εθελοντών ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του τριώροφου κτιρίου στην περιοχή Μακρυγιάννη

που θα φιλοξενήσει το πρωτοποριακό «Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια» της COSMOTE.

Το εν λόγω πρόγραμμα θα παρέχει υλική και ψυχολογική στήριξη σε οικογένειες που δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), το οποίο και παραχώρησε το κτίριο.

Ο χώρος παραδόθηκε επίσημα από την COSMOTE στους εκπροσώπους του ΚΥΑΔΑ παρουσία των εθελοντών που συμμετείχαν στο έργο, μελών του ΚΥΑΔΑ και εργαζομένων της COSMOTE. Το «Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια» θα ξεκινήσει άμεσα, τις επόμενες ημέρες, να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Υπενθυμίζεται ότι η ιδέα της Ηλιάνας Καραβιώτη για τη στήριξη των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη είναι η δεύτερη που ξεχωρίζει και υλοποιείται ανάμεσα στις ιδέες που μοιράστηκαν χιλιάδες άνθρωποι με την COSMOTE, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Ο κόσμος μας, εσύ». Μέσω του Προγράμματος Αλληλεγγύης στην Οικογένεια θα παρασχεθούν τρόφιμα, είδη ρουχισμού και πρώτης ανάγκης, παιχνίδια, βιβλία, πρόσβαση στο internet, αλλά και υποστήριξη από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς σε 200 οικογένειες για ένα χρόνο. Όλα τα έξοδα αγοράς των παρεχομένων ειδών στις οικογένειες, αλλά και το κόστος πλήρους ανακατασκευής και εξοπλισμού του κτιρίου που θα στεγάσει το Πρόγραμμα, καλύπτονται αποκλειστικά από την COSMOTE.

Χάρη και στην ανιδιοτελή συμμετοχή εθελοντών που προσέφεραν το χρόνο και την εργασία τους για δύο σαββατοκύριακα με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, το κτίριο που θα φιλοξενεί το Πρόγραμμα μεταμορφώθηκε πλήρως, σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε ένα ζεστό, φιλόξενο χώρο. Στην προσπάθεια συμμετείχαν και εργαζόμενοι-εθελοντές της COSMOTE. Με τη δική τους συμβολή, τα πρώτα πακέτα τροφίμων, ειδών ρουχισμού και πρώτης ανάγκης είναι έτοιμα για τις οικογένειες του προγράμματος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved