«Μάχη» στο Facebook για την ελληνική πρωτιά
Inside Stories

«Μάχη» στο Facebook για την ελληνική πρωτιά

Λίγες μέρες έμειναν για να λήξει ο διαγωνισμός της Martini από τον οποίο θα αναδειχθεί το πρόσωπο της εταιρείας για τη φετινή σεζόν.

Φαβορί είναι και μια ελληνική συμμετοχή την οποία στηρίζουμε όλοι για δύο λογους!

Αφενός μια νίκη της Ελλάδας θα αποτελούσε αυτή τη στιγμή την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας. Τα πρόσωπα που επιλέγει η Martini αποκτούν μεγάλη δημοφιλία και έτσι η Ελληνίδα θα μπορούσε να αποτελέσει τον καλύτερο πόλο έλξης. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο που τα αρνητικά δημοσιεύματα ξεπηδούν το ένα μετά το άλλο.

Επιπλέον υπάρχει και άλλος ένας λόγος να στηρίξουμe την ελληνική συμμετοχή. Η υποψήφια που βρίσκεται στην πρώτη θέση είναι Λιθουανό-σκοπιανή και έχει μεγάλη στήριξη από τα Σκόπια αλλά και από την Τουρκία όπου έχει καλλιεργηθρί πολύ θετικό κλίμα υπερ της. Πρέπει λοιπόν να αποδείξουμε ότι αν θέλουμε μπορούμε ενωμένοι να βγάλουμε την Ελληνίδα πρώτη και να αφήσει πίσω της Σκόπια και τις υπόλοιπες χώρες.

Ήδη μετά την πρωτοβουλία του newsbomb.gr η Τέτη Καλαφάτη που είναι και η Ελληνίδα που προηγείται έχει αυξήσει τους ψήφους της και αν αφιερώσουμε όλοι λίγα δευτερόλεπτα για να ψηφίσουμε, με ένα κλικ μπορεί να γίνει η ανατροπή.

Η " μάχη" στο Facebook είναι σκληρή. Πρέπει όλοι να ψηφίσουμε!

Μην το αφήσετε για αργότερα. Ψηφίστε τη τώρα. Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved