Μεγάλος διαγωνισμός «Πιείτε στην υγειά μας» Real Sangria
Inside Stories

Μεγάλος διαγωνισμός «Πιείτε στην υγειά μας» Real Sangria

Το Gossip-tv και η Real Sangria προσφέρουν σε 3 τυχερούς από 36 μπουκάλια Sangria και σε 50 τυχερούς συλλεκτικά Real Sangria cocktail fizz

Μπες στο site της Real Sangria, απάντησε σωστά στις ερωτήσεις και κέρδισε τα μοναδικά δώρα!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και μπες στην κλήρωση!

Η Real Sangria είναι μια δροσερή, νεανική και παιχνιδιάρικη έκφραση κρασιού, κατάλληλη για όλες τις ώρες και κάθε περίσταση. Με βάση του το κρασί και φρουτένια γεύση μπορεί να συνοδεύσει όλες τις στιγμές σας!

Κάθε kit περιλαμβάνει:

• Real Sangria 185ml

• Ανθρακούχα πορτοκαλάδα 250ml

• 3 Sticks κανέλλας

• Οδηγίες παρασκευής cocktail

Οι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΤΤΑ, αποκλειστικοί αντιπρόσωποι και διανομείς ισχυρών brands στον κλάδο των τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα, στα πλαίσια του ευρύτερου πλάνου επικοινωνίας της εταιρίας, εγκαινιάζουν την συνεργασία τους με τον Όμιλο DPG, για την διαδικτυακή προβολή των προϊόντων τους.

Η συνεργασία σε αυτό το στάδιο θα περιλαμβάνει την διαδικτυακή προβολή της REAL SANGRIA μέσα από τα portal του Ομίλου DPG, καθώς και την διενέργεια διαγωνισμού.

Η REAL SANGRIA με πολύχρονη παρουσία στην Ελλάδα, έχει κατακτήσει της καρδιές των Ελλήνων και αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη σε πωλήσεις παγκοσμίως. Παράγετε και εμφιαλώνετε στην Ισπανία, σε ένα από τα πιο σύγχρονα οινοποιία του πλανήτη.

Την REAL SANGRIA την βρίσκουν οι καταναλωτές, σε όλες τις αλυσίδες supermarket, καθώς και σε κάβες, εστιατόρια, καφετέριες σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

{iframe}http://www1.bbend.com/facebookapp/contest_mchoice?itemid=233525&url=gossip-tv.gr|579|1350{/iframe}

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved