Η Avon στις νέες εγκαταστάσεις του Ομίλου ΞΥΝΗ στα Νότια Προάστια
Inside Stories

Η Avon στις νέες εγκαταστάσεις του Ομίλου ΞΥΝΗ στα Νότια Προάστια

Σεμινάριο με θέμα «Το Επαγγελματικό Μακιγιάζ στο χώρο εργασίας» για τους σπουδαστές του Τομέα Ομορφιάς ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας

Το Επαγγελματικό Μακιγιάζ στο χώρο εργασίας και οι τελευταίες «επιταγές» της μόδας στον κλάδο των Make Up Artists ήταν το θέμα του σεμιναρίου που διοργάνωσε ο Τομέας Ομορφιάς του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στα Νότια Πρόαστια.

Η κα Δήμητρα Μαντά, έμπειρη Make Up Artist της γνωστής εταιρείας καλλυντικών AVON, παρουσίασε τις τελευταίες τάσεις του μακιγιάζ και τις σωστές μεθόδους εφαρμογής τους στους σπουδαστές Επαγγελματικού Μακιγιάζ του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, δίνοντας παράλληλα πολύτιμες συμβουλές για το μακιγιάζ που πρέπει να «συνοδεύει» κάθε γυναίκα στο χώρο της εργασίας, και γενικότερα στην καθημερινότητά της.

Στόχος της AVON είναι να ικανοποιεί τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας για αποτελεσματικά καλλυντικά προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση, ενώ παράλληλα, όπως ενημέρωσε τους σπουδαστές Beauty του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας η εκπρόσωπος της εταιρείας κα Μαντά, στηρίζει την ευζωία και ευτυχία της γυναίκας, μέσα από τις εκστρατείες «Ενάντια στον Καρκίνου του Μαστού» και «Ενάντια στην Ενδοοικογενειακή Βία».

Για περισσότερες πληροφορίες:
Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Νοτίων Προαστίων: Λ. Βουλιαγμένης 57 / τηλέφωνο 210 9640117/ www.iek-xini.edu.gr/ http://www.facebook.com/iekxiniglyfada

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved