Ο αυθεντικός Αϊ-Βασίλης έφθασε στην Αθήνα από το Ροβανιέμι!
Inside Stories

Ο αυθεντικός Αϊ-Βασίλης έφθασε στην Αθήνα από το Ροβανιέμι!

Αργά χθες το βράδυ, τα κουδουνάκια του έλκηθρου ήχησαν πάνω από τον ουρανό της Αθήνας και ο αυθεντικός Αϊ-Βασίλης από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος!

Ο «Γιόλoπουκε» όπως αποκαλείται στα Φινλανδικά (Joulupukki), εμφανίστηκε με την εντυπωσιακή παραδοσιακή φορεσιά του Λάπωνα Αϊ- Βασίλη και ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και είπε ότι ήρθε για να μας φέρει την αγάπη του και να μας μεταδώσει λίγη από τη μαγεία και την καλή θέληση του πνεύματος των Χριστουγέννων! Tα δώρα θα έρθουν αργότερα, κοντά στα Χριστούγεννα...

Είναι η πρώτη φορά που το εμβληματικό αυτό πρόσωπο – σύμβολο της Φινλανδίας, αλλά και του κόσμου ολόκληρου, ταξιδεύει τόσο Νότια για να κηρύξει την έναρξη της γιορτινής περιόδου των Χριστουγέννων.

Μαζί με το βοηθό του, τον αγαπημένο του Τόντουτ, μας καλεί στο Βασίλειο του, το Santa Claus Kingdom στο M.E.C. Παιανίας, όπου θα συναντήσει τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους.

Ο αγαπημένος ήρωας των Χριστουγέννων θα εγκαινιάσει στις 30 Νοεμβρίου το Santa Claus Kingdom και θα μείνει για δύο ολόκληρες μέρες (30/11 & 1/12). Τις μέρες αυτές θα υπογράφει αυτόγραφα, θα φωτογραφίζεται με τους μικρούς του φίλους σκορπίζοντας δώρα και χαρά!

Μαζί του στο Santa Claus Kingdom θα είναι και η χορωδία μικρών Φινλανδών, που θα τραγουδήσει τα αυθεντικά κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την πατρίδα του, τη Λαπωνία. Η επίσκεψη του Αϊ Βασίλη πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Φινλανδικής Πρεσβείας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved