Candy Colors: Η νέα συλλογή ρολογιών BREEZE κάνει το καλοκαίρι μας… extra ζαχαρένιο!
Inside Stories

Candy Colors: Η νέα συλλογή ρολογιών BREEZE κάνει το καλοκαίρι μας… extra ζαχαρένιο!

Η νέα συλλογή ρολογιών BREEZE S/S 2014 θα αποτελέσει το πλέον απαραίτητο καλοκαιρινό asset που θα πλαισιώσει τις αέρινες εμφανίσεις σας! Με pop αισθητική, άψογη σχεδίαση, πρωτότυπες σχεδιαστικές λεπτομέρειες ανατρεπτικού design, ποιότητας κατασκευής και σε εξαιρετικά προσιτή τιμή, δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε!

Άλλωστε πώς να μην "κολλήσεις" με τις λαχταριστές, sweet-like-candy αποχρώσεις των ρολογιών & χρονογράφων Breeze! Σε μία μοναδική χρωματική παλέτα η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για το brand – πραγματικά δεν θα μπορείς να αποφασίσεις ποιό να πρωτοδιαλέξεις! Και μην ξεχνάτε τα μοναδικά χαρακτηριστικά των ρολογιών BREEZE – και φέτος το καλοκαίρι δεν 'ανησυχούμε' για τις βουτιές μας, αφού είναι αδιάβροχα έως και τα 100m!

BREEZE "Tropical Affair" series (110161.4, 175€)
Χρονογράφος με επιχρυσωμένη κάσα σε απίθανο Breeze fuchsia χρώμα και με καντράν δύο επιπέδων που χαρίζει έξτρα 'βάθος'! Προσέξτε το μοναδικό 'κυματιστό' pattern στο λουράκι! Special designing detail: Το ειδικής κοπής υπερυψωμένο τζάμι με την ανάγλυφη ένδειξη "6"h. (100m water resistant)

BREEZE "Westside Connection" series (110141.14, 130€)
Απίθανο baby blue χρώμα σε λουράκι και καντράν, μεγάλοι ανάγλυφοι αριθμοί σε σούπερ sweet ροζ απόχρωση, αισθησιακός ροζ χρυσός στην κάσα: Ήδη μας φανταζόμαστε να το φοράμε μαυρισμένες σε κάποια παραλία απολαμβάνοντας cocktail! (100m water resistant)

BREEZE "Catwalk" series (110201.9, 140€)
Ονειρική Fuchsia-Pink απόχρωση, αποκλειστικά σχεδιασμένη για το Breeze! Μοναδικός σχεδιασμός της κάσας, με τη στεφάνη να έχει matt & γυαλιστερές επιφάνειες αλλά και πολύχρωμες ενδείξεις! Η έξτρα πλαστική στεφάνη στο καντράν στο ίδιο fuchsia χρώμα με το λουράκι κάνει τη διαφορά! (100m water resistant)

Τι περιμένεις λοιπόν? Κάνε δικό σου ένα από τα απόλυτα must-have της σεζόν προσδίδοντας στην εμφάνισή σου θηλυκότητα και δυναμισμό, 24/7!

Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT ΕΠΕ, 210-6754025.


www.breezewatches.com

www.facebook.com/breezewatches

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved