And the Oscar goes to … BREEZE WATCHES!
Inside Stories

And the Oscar goes to … BREEZE WATCHES!

Η ολοκαίνουργια συλλογή BREEZE Watches Fall/Winter 2014-15 μας εκπλήσσει για ακόμα μια φορά! Το BREEZE «ανεβαίνει» στο κόκκινο χαλί και βάζει την υπογραφή του στην πιο αυθεντική fashion εμπειρία της σεζόν!


Οι χρονογράφοι BREEZE μας παρασέρνουν στο «φυσικό» τους περιβάλλον, εκεί ακριβώς όπου χτυπάει η καρδιά κάθε πραγματικής fashionista!


Τα ρολόγια BREEZE, που έχουν γίνει ήδη must-have για κάθε γυναίκα που ξέρει να ξεχωρίζει, προτείνουν για φέτος το φθινόπωρο τις μοναδικές nude και powder pink αποχρώσεις, σήμα κατατεθέν του brand, συνδυασμένες ιδανικά με πλούσιες υφές και ανάγλυφα σχέδια που θα σας ξετρελάνουν!


Μεταμορφώστε ολοκληρωτικά τις εμφανίσεις σας με τις ladylike BREEZE αποχρώσεις που θα σας φτιάξουν τη διάθεση! Ανατρεπτικό design, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, προσιτές τιμές - τι περιμένετε λοιπόν? Κάντε τώρα "Like" στη σελίδα των αγαπημένων σας ρολογιών Breeze Watches!

BREEZE Tropical Affair series / 110161.13, 175€
Ατσάλινος Rose-Gold χρονογράφος με εντυπωσιακά ανάγλυφα «κύματα» στο λουράκι, που συνεχίζουν και στη βάση του καντράν!! Η υπέροχη nude απόχρωση του θα σας συνοδεύσει παντού, από το πρωί ως το βράδυ! (100m water resistant).

BREEZE City Sleek series / 110251.1, 170€
Minimal, yet so Chic! Ατσάλινος χρονογράφος με λουράκι σιλικόνης σε μοναδική powder-pink απόχρωση και ανάγλυφες πτυχώσεις στη στεφάνη που εντυπωσιάζουν! (100m water resistant).

BREEZE Spiral Galaxy series / 110301.9, 135€
Το απόλυτο must-have της σεζόν, στην πιο σέξι τιμή της αγοράς! Μοναδική BREEZE nude απόχρωση, πολύτιμες rose-gold «πινελιές» και εντυπωσιακό καντράν με ανάγλυφα σχέδια, χαρίζουν έξτρα όγκο & «κλέβουν» όλα τα βλέμματα! (100m water resistant).

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος: DREAMSPOT, T. 2106754025


Site www.breezewatches.com

Facebook www.facebook.com/breezewatches

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved