Η Λουξ στο 13ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ “ Τουρισμός & Ανάπτυξη” με θέμα: “Τα Στρατηγικά Πλεονεκτήματα της Ελλάδος: Επενδύσεις & Ανάπτυξη”.
Inside Stories

Η Λουξ στο 13ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ “ Τουρισμός & Ανάπτυξη” με θέμα: “Τα Στρατηγικά Πλεονεκτήματα της Ελλάδος: Επενδύσεις & Ανάπτυξη”.

Η Λουξ συμμετείχε στο 13o Συνέδριο του Συνδέσμου Τουριστικών Ελληνικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) που πραγματοποιήθηκε το διήμερο,

20 & 21 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Συγκεκριμένα, η Λουξ, ως χορηγός του ΣΕΤΕ στην υλοποίηση του έργου η "Γαστρονομία στο marketing του Ελληνικού τουρισμού, συμμετείχε ως επίσημο αναψυκτικό του συνεδρίου, προσφέροντας χυμούς και αναψυκτικά στους παρευρισκομένους από τον επιχειρηματικό χώρο του τουρισμού, αλλά και εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου που επιθυμούν να συμβάλλουν ενεργά, μέσω των απαιτούμενων επενδύσεων, στην ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας.

Τα ελληνικά αναψυκτικά και χυμοί κατέχουν σημαντική θέση στην ελληνική γαστρονομία και με την ανώτερη ποιότητά τους καθίστανται μέσα προώθησης του ελληνικού τουρισμού ως απαραίτητα συνοδευτικά των ελληνικών εδεσμάτων.
Η Λουξ, ως μέρος της φιλοσοφίας της, στηρίζει κάθε προσπάθεια αναβάθμισης των τουριστικών υπηρεσιών της χώρας μας, γεγονός που είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιόδους οικονομικής ύφεσης, όπου η αποτελεσματικότητα και η αποδοτικότητα των διαθέσιμων πόρων marketing είναι εξαιρετικά περιορισμένη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved