Διαδικτυακή απάτη με «δόλωμα» φθηνές διακοπές και κινητά
Inside Stories

Διαδικτυακή απάτη με «δόλωμα» φθηνές διακοπές και κινητά

«Επιχείρηση διαδικτυακής απάτης» με «δόλωμα» τις φθηνές διακοπές και τα φθηνά κινητά κατηγορείται ότι είχε στήσει ένας 24χρονος...

ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, για τα αδικήματα της απάτης κατ' επάγγελμα, της παράνομης οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Η «δράση» του είχε πανελλήνια κλίμακα και ως προέκυψε από τουλάχιστον 30 περιπτώσεις εξαπάτησης, για τις οποίες κατηγορείται.
Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 24χρονος μαζί με δύο ακόμη συνεργούς του, ηλικίας 47 και 32 ετών, το τελευταίο πεντάμηνο, αναρτώντας αγγελίες σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, για πώληση οικονομικών πακέτων διακοπών στο εξωτερικό και συσκευών κινητής τηλεφωνίας τύπου smartphone σε δελεαστικές τιμές, εξαπατούσαν τους υποψήφιους αγοραστές, οι οποίοι προέβαιναν στην καταβολή χρηματικών ποσών, μέσω τραπεζικού λογαριασμού, τα οποία ανέρχονται από 400 έως 1.600 ευρώ σε κάθε περίπτωση, χωρίς ποτέ να τους αποστείλουν εισιτήρια ταξιδιών ή συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved