Ποιά είναι τα Προνόμια της prepaid κάρτας Paysafecard
Inside Stories

Ποιά είναι τα Προνόμια της prepaid κάρτας Paysafecard

Μετά από μια πρώτη πετυχημένη πρόβα της δωροκάρτας από διάφορες αλυσίδες καταστημάτων, εντός και εκτός διαδικτύου, γεννήθηκε η ιδέα της προπληρωμένης κάρτας.

Ήρθε να δώσει λύση στο κενό ανάμεσα στην χρεωστική και την πιστωτική κάρτα. Μια προπληρωμένη κάρτα παρέχει πρωτόγνωρα προνόμια στους κατόχους της. Πρώτον γίνεται δεκτή στα σημεία πωλήσεων όπου και οι πιστωτικές γίνονται αποδεκτές. Επιπλέον για συναλλαγές στο διαδίκτυο προσφέρει ανωνυμία καθώς και συγκεκριμένο ποσό χρέωσης, οπότε αποτελεί ιδανική λύση για χρήση σε gaming πλατφόρμες και online shops από τα οποία ψωνίζουμε για πρώτη φορά. Δεν υπάρχουν επιτόκια, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα πίστωσης, ό,τι ποσό είναι «φορτωμένο» στην κάρτα, μόνο αυτό μπορεί να διατεθεί για αγορές και τίποτε περισσότερο. Δεν χρειάζεται κάποιος να περιμένει για να εγκριθεί η αίτησή του για πιστωτική κάρτα είτε να έχει τραπεζικό λογαριασμό για να γίνει κάτοχος μιας προπληρωμένης κάρτας. Αρκεί να βρεις και να επιλέξει το κατάλληλο προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανέγκες σου. Είναι ιδανική για χρήση ως πρώτη κάρτα π.χ. για εφήβους καθώς και για κάρτα που θα πάρετε μαζί σας στις διακοπές καθώς είναι πολύ χαμηλωτερο το ρίσκο οικονομικής εκπετάλευσης από κλοπή ή κακόβουλη χρήση.
Η διαδικασία είναι απλή και ασφαλής. Προμηθευόμαστε ένα δελτίο με αριθμό PIN από κατάστημα ψιλικών ή σούπερ μάρκετ της γειτονίας, κάνουμε login στον λογαριασμό μας που συνδέεται με την κάρτα μας, και φορτώνουμε το ποσό που έχουμε επιλέξει. Είναι η γνωστή μας διαδικασία από την χρήση καρτοκινητών, τόσο απλά. Με αυτόν τον τρόπο υποκαθίσταται η χρήση των μετρητών καθώς και της πιστωτικής με φιλικούς προς τον καταναλωτή τρόπους.
Ξέρουμε ότι οι καταναλωτές θέλουν να επικεντρώνουν την προσοχή τους σε αυτό που πραγματικά τους ενδιαφέρει, δηλ. τις αγορές ή το gaming στο διαδίκτυο και όχι στη διαδικασία της πληρωμής. Και αυτό ακριβώς είναι που τους εξασφαλίζει η χρήση μιας τέτοιας κάρτας.
Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι «μηδενικού κινδύνου», αλλά είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους για να μεταφέρουμε χρήματα όταν ταξιδεύουμε είτε όταν είναι αυτή η πρώτη σας φορά ως νέοι χρήστες καρτών, καθώς δεν συνδέεται με τραπεζικό λογαριασμό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved