Το ρόφημα που προστατεύει τη μνήμη όσων πάσχουν από πρόδρομο Αλτσχάιμερ
Inside Stories

Το ρόφημα που προστατεύει τη μνήμη όσων πάσχουν από πρόδρομο Αλτσχάιμερ

Ένα ρόφημα που περιέχει ειδικό συνδυασμό λιπαρών οξέων, βιταμινών και άλλων θρεπτικών συστατικών, μπορεί να προστατεύει τη μνήμη των πασχόντων από πρόδρομη μορφή της νόσου Αλτσχάιμερ.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής ερευνητή δρ Τομπίας Χάρτμαν, καθηγητής Πειραματικής Νευρολογίας στο Πανεπιστήμιο του Σάαρλαντ, στη Γερμανία, η μελέτη έδειξε ότι η κατανάλωση αυτού του ροφήματος επιβραδύνει τη συρρίκνωση του εγκεφάλου, ιδίως στον ιππόκαμπο, εκεί όπου αποθηκεύονται οι βραχυχρόνιες αναμνήσεις για να ανακληθούν στο μέλλον.
Η μελέτη έδειξε ακόμη πως όσοι εθελοντές άρχισαν εγκαίρως την κατανάλωση του ροφήματος και το έπιναν συστηματικά, είχαν καλύτερη μνήμη, ικανότητα σκέψης και ικανότητα διεκπεραίωσης καθημερινών δραστηριοτήτων έπειτα από δύο χρόνια παρακολούθησης.
Το ρόφημα περιέχει έναν ειδικό συνδυασμό θρεπτικών συστατικών που αποκαλείται Fortasyn Connect. Μεταξύ άλλων περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β6, Β12, φυλλικό οξύ), σελήνιο, βιταμίνες C, Ε και άλλα συστατικά. Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved