To νέο εμφιαλωμένο νερό «MINOA» στην έκθεση FOOD EXPO
Inside Stories

To νέο εμφιαλωμένο νερό «MINOA» στην έκθεση FOOD EXPO

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Waterfresh Hellas θα συμμετέχει στην έκθεση FOOD EXPO, την μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, από 19-21 Μαρτίου 2016 στο METROPOLITAN EXPO.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, ο πρόεδρος της εταιρείας, κ. Τσαλδάρης Μανώλης, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τη σειρά εμφιαλωμένων νερών «MINOA» στις συσκευασίες 0.5λ , 1λ , 1.5λ και 12.5λ.
Χάρη στην πολύχρονη τεχνογνωσία μας στην εμφιάλωση νερού δημιουργήσαμε το επιτραπέζιο νερό «MINOA» το οποίο είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε άλατα, κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, πλούσιο σε μαγνήσιο, ασβέστιο και ιχνοστοιχεία.
Η ονομασία της σειράς των εμφιαλωμένων νερών είναι εμπνευσμένη από τον Μινωικό πολιτισμό. Με νέο, μοντέρνο design στα μπουκάλια και με χαρακτηριστικό κόκκινο καπάκι, η σειρά εμφιαλωμένων νερών «MINOA» κάνει δυναμική είσοδο στην αγορά επιτραπέζιου νερού.
Όλα μας τα προϊόντα μας είναι μελετημένα και σχεδιασμένα βάση υψηλών προδιαγραφών για να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις οποιουδήποτε πελάτη.
Θα μας βρείτε στην αίθουσα 2 του εκθεσιακού κέντρου, στο περίπτερο C08.
Εάν επιθυμείτε να σας αποστείλουμε πρόσκληση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@waterfresh.gr ή στο 210 4913132.

Λίγα λόγια για την FOOD EXPO:

Η FOOD EXPO Greece είναι η μεγαλύτερη περιφερειακή διεθνής έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη! Τα 22.000 τ.μ., οι 580 εκθέτες, οι 35.000 Έλληνες επαγγελματίες επισκέπτες, καθώς και η αθρόα προσέλευση εκατοντάδων σημαντικών ξένων αγοραστών από 39 χώρες στη 2η FOOD EXPO που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2015, κατέδειξε την τεράστια δυναμική της έκθεσης.
Η FOOD EXPO Greece είναι ικανή να συγκεντρώσει τη μεγάλη πλειοψηφία των επιχειρήσεων του κλάδου και να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στα εκθεσιακά δρώμενα της χώρας μας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved