Λάουρα Νάργες: Τα μυστικά που την κρατάνε fit!
Inside Stories

Λάουρα Νάργες: Τα μυστικά που την κρατάνε fit!

Είναι ένα νέο και όμορφο κορίτσι που προσέχει αρκετά την εμφάνισή της, κυρίως γιατί θέλει η ίδια να νιώθει όμορφα με τον εαυτό της. Χωρίς υπερβολές και χωρίς στέρηση, η Λάουρα Νάργες έχει βρει τη χρυσή τομή έτσι ώστε και να γυμνάζεται αλλά και να το απολαμβάνει ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή που όμως της αρέσει κιόλας.

-Πόσο μεγάλη σημασία έχει για σένα η εμφάνισή σου και το να διατηρείς το κορμί σου υγιές και γυμνασμένο;
«Έχει αρκετή σημασία γιατί πάνω από όλα έχει να κάνει με το πώς αισθάνεσαι μέσα σου. Να νιώθεις δηλαδή στην ψυχή σου καλά με τον εαυτό σου. Κι όταν νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου αυτό εκπέμπεται και στην εξωτερική εμφάνιση ακόμα περισσότερο. Δεν είμαι από τις φανατικές της τελειότητας και της απόλυτης αδυναμίας. Μου αρέσουν και οι καμπύλες και τα πιασίματα, η πιο φυσική ομορφιά.»

-Προσέχεις από μικρή; Έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα; Ή άρχισες να ασχολείσαι πιο πολύ μεγαλώνοντας που σίγουρα το σώμα μας αλλάζει, όπως και ο μεταβολισμός μας...
«Η διατροφή μου, έχει αλλάξει πολλές φορές στην πορεία των χρόνων. Γιατί όντως αλλάζει και το σώμα και ο μεταβολισμός. Οπότε πια, ναι είμαι πιο προσεχτική. Μικρή έτρωγα περισσότερα γλυκά. Πλέον δεν τα στερούμαι -γενικά προσπαθώ να μη στερούμαι τίποτα- αλλά ομολογώ πως είμαι πιο εγκρατής... Θα φάω, αλλά με μέτρο. Παν μέτρον άριστον, δε λέγανε οι Αρχαίοι; Πάνσωστο! Και όταν έχεις μέτρο και δεν στερείσαι δεν έχεις και κίνδυνο να τρελαθείς μια μέρα και να αδειάσεις όλο το ψυγείο».

-Γυμνάζεσαι;
«Κάνω χορό. Κάνω Hip Hop πάρα πολλά χρόνια και δεν θέλω με τίποτα να το αποχωριστώ γι’ αυτό και φροντίζω πάντα να βρίσκω χρόνο. Μετά το Dancing αγάπησα πολύ και τα Latin και είχα συνεχίσει το πρώτο διάστημα μετά το παιχνίδι αλλά το σταμάτησα λόγω έλλειψης χρόνου, τώρα θέλω να ξεκινήσω πάλι. Και όποτε μπορώ πηγαίνω και για τρέξιμο γιατί η αερόβια άσκηση έχω δει ότι έχει καλύτερα αποτελέσματα στο δικό μου κορμί.»

-Ποιες είναι οι διατροφικές σου συνήθειες;
«Όταν ξυπνήσω πρέπει οπωσδήποτε να φάω ένα καλό πρωινό. Το θεωρώ το πιο σημαντικό γεύμα γι αυτό και επιλέγω βρώμη που μου δίνει ενέργεια. Χωρίς αυτή δεν "λειτουργώ".
Είναι άλλωστε γνωστό ότι η βρώμη ανήκει στα λεγόμενα "superfoods ".

Συνήθως προτιμώ muesli γιαούρτι-φράουλα η crunchy muesli σοκολάτα-μπισκότο της πολύ γνωστής γερμανικής εταιρίας Kölln® , που πλέον υπάρχουν και στην Ελλάδα*.

Τα είχα δοκιμάσει στη Γερμανία στο σπίτι της αδερφής μου που τα τρώνε οικογενειακώς και ξετρελάθηκα. Από τότε μου τα έστελναν σε πακέτο από Γερμάνια, αλλά πια υπάρχουν κι εδώ. Ακόμα αγαπώ τις γεύσεις σοκολάτα-κεράσι ή αυτά με τα Cranberry's.

Η Kölln® έχει μεγάλη ποικιλία mueslis για όλα τα γούστα. Το σημαντικό είναι ότι επεξεργάζεται αποκλειστικά βρώμη εδώ και 200 χρόνια και ότι παρακρατά το πίτουρο του σπόρου που περιέχει το μεγαλύτερο ποσοστό των βιταμινών, θρεπτικών συστατικών και μεταλλικών στοιχειών.

Τα συνδυάζω συνήθως με γιαούρτι ή γάλα – βέβαια μπορείς αν θέλεις να προσθέσεις φρέσκα φρούτα, μαρμελάδα, φρέσκο χυμό ή να πειραματιστείς και να ετοιμάσεις το απόλυτο πρωινό, αποκλειστικά για το γούστο σου!

Όταν έχω λίγο χρόνο παραπάνω δημιουργώ με τα δημητριακά Kölln® υγιεινά snack όπως μπάρες βρώμης ή ακόμα και γλυκά όπως μπισκότα κέικ και πολλές άλλες συνταγές που βρίσκω στο ελληνικό site της kolln. (www.kolln.gr)
Είναι όλα πεντανόστιμα και πιο υγιεινά!

Το μεσημέρι μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω κάτι από ελληνική η γερμανική κουζίνα. Συνήθως τρώω κάτι ελαφρύ, π.χ. ψητό κρέας με σαλάτα, αλλά η σπεσιαλιτέ μου είναι σούπα πατάτας. Την κάνω πραγματικά τέλεια!

Το βράδυ κυρίως όταν το μεσημέρι έχω φάει μαγειρευτό φαγητό και θέλω το βραδινό να είναι πιο ελαφρύ θα προτιμήσω πάλι muesli της Kölln® σε μια διαφορετική γεύση από αυτήν που επέλεξα το πρωί. Αλλιώς κάτι ψητό ή μια χορταστική σαλάτα. Φυσικά βγαίνω και εκτός προγράμματος κάποιες φορές. Θα φάω και κρέπες και πίτσα και μακαρονάδα και γλυκά, αλλά τις επόμενες μέρες θα είμαι πιο προσεχτική».

* Τα δημητριακά Kölln® θα τα βρείτε στα σούπερ μάρκετ AB Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης (3 mega), Θανόπουλος, Γαλάξιας, Μασούτης, Χαλκιαδάκης καθώς και άλλα επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved