BREEZE: Το απόλυτο fashion statement!
Inside Stories

BREEZE: Το απόλυτο fashion statement!

Όταν η σεζόν αλλάζει, οι νέες τάσεις μάς συνεπαίρνουν! Και ποιος γνωρίζει καλύτερα από όλους τα hottest trends; Φυσικά το BREEZE!

Τα αγαπημένα μας ρολόγια, γνήσιοι εκπρόσωποι όλων των mega-trends, προτείνουν για φέτος τα πιο up-to-date χρώματα της σεζόν! Οι fashionistas που αναζητούν το νέο αγαπημένο τους fashion-statement αξεσουάρ, θα το ανακαλύψουν στην ολοκαίνουργια συλλογή BREEZE Watches Spring/Summer 2016 Collection!
Time for a BREEZE.. ‘Color Blast’! Ρολόγια και χρονογράφοι BREEZE από τις ολοκαίνουργιες, σειρές Color-Blocking, Iconic, Sunnies και WildCard, συνδυάζουν ιδανικά αισθησιακό ροζ χρυσό με «εκρηκτικές», ακαταμάχητες αποχρώσεις στα καντράν τους - κόκκινο, πράσινο, γαλάζιο, ροζ!
Κερδίστε τις εντυπώσεις με τα απόλυτα must-have items της σεζόν! Και μην ξεχνάτε, όλα τα ρολόγια BREEZE είναι αδιάβροχα (100μ.) άρα δεν θα χρειαστεί να τα αποχωριστείτε λεπτό!
Δείτε τα όλα στο BREEZE site, ή κάνετε «Like» στη σελίδα των Breeze Watches στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτες τα latest news & trends του brand!
Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT, T. 210-6754021, 24, 25.
www.breezewatches.com
Facebook: breezewatches
Instagram: breeze.watches

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved