Το BREEZE φέρνει το Καλοκαίρι!
Inside Stories

Το BREEZE φέρνει το Καλοκαίρι!

Ο Μάιος έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και σίγουρα έχετε αρχίσει να ονειροπολείτε τις καλοκαιρινές βόλτες & τις εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα σε κοντινές παραλίες, αλλά και να σκέφτεστε δειλά δειλά τις διακοπές του καλοκαιριού.

Λογικό είναι, σας καταλαβαίνουμε!

Έχετε, όμως, σκεφτεί πώς θα τραβήξετε τα βλέμματα επάνω σας; Μα φυσικά με ένα κομψό ρολόι από τη συλλογή BREEZE Watches Spring/Summer 2016 Collection!
Τώρα είναι η ώρα να αποκτήσετε το BREEZE ρολόι που θα συνοδεύσει τις καλοκαιρινές σας περιπέτειες & αναμνήσεις!!

Η νέα συλλογή του αγαπημένου μας fashion-watch brand προσφέρει αμέτρητες επιλογές! Ανακαλύψτε εντυπωσιακά ρολόγια & χρονογράφους σε απίθανα αποκλειστικά BREEZE χρώματα: Γοητευτικό μπλε της Μεσογείου ή Κόκκινο του ηλιοβασιλέματος και βάλτε χρώμα στην καθημερινότητά σας, σε κάθε στιλιστική σας επιλογή! Styling tip: Προτιμήστε τη μοναδική λάμψη του ροζ χρυσού, που θα αναδεικνύει το μαύρισμά σας όλο το καλοκαίρι!
Το signature ανδρόγυνο στυλ του BREEZE – με τις oversized κάσες – «παντρεύεται» με super-feminine σχεδιαστικές λεπτομέρειες, δημιουργώντας το απόλυτο fashion-statement αξεσουάρ που κάθε fashionista αναζητά!

Και μην ξεχνάτε, όλα τα ρολόγια BREEZE είναι αδιάβροχα (100μ.) και δεν χρειάζεται να τα αποχωρίζεστε στιγμή από το χέρι σας!

Δείτε τα όλα στο BREEZE site, ή κάνετε «Like» στη σελίδα των Breeze Watches στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτες τα latest news & trends του brand!

Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT, T. 210-6754021,25,26.
www.breezewatches.com breezewatches breeze.watches

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved