Επίθεση Νίκαια: Σοκάρει το βίντεο που δείχνει το φορτηγό να επιταχύνει πριν πέσει πάνω στο πλήθος
Inside Stories

Επίθεση Νίκαια: Σοκάρει το βίντεο που δείχνει το φορτηγό να επιταχύνει πριν πέσει πάνω στο πλήθος

Τον απόλυτο τρόμο ζει η κοσμοπολίτικη Νίκαια και ολόκληρη η Γαλλία μετά από το μακελειό στην πασίγνωστη Promenade Des Anglais ανήμερα της Εθνικής Εορτής της χώρας. 

Πάνω από 73 οι νεκροί ήδη και πάνω από 100 οι τραυματίες σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά με τον κόσμο να παρακολουθεί συγκλονισμένος το νέο, όπως δείχνουν όλες οι ενδείξεις, τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία.

Το φορτηγό με τον οδηγό, που σύμφωνα πάντα με όσα γίνονται σιγά σιγά γνωστά, που έχει αναγνωριστεί και ήταν γνωστό πρόσωπο στις μυστικές υπηρεσίες, έφτασε στον κεντρικό παραλιακό δρόμο της Νίκαιας, όπου το συγκεντρωμένο πλήθος παρακολουθούσε το μεγάλο show με τα πυροτεχνήματα που γίνεται κάθε χρόνο την Ημέρα της Βαστίλης και συγκεντρώνει πολύ κόσμο, ντόπιους αλλά και τουρίστες στην κοσμοπολίτικη παραλία.

Βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγο δείχνει το φορτηγό να πλησιάζει τον κόσμο και να επιταχύνει πριν πέσει με φόρα -και γύρω στα 50 χλμ την ώρα, όπως υπολογίζουν, πάνω στο πλήθος σκορπώντας το θάνατο αδιακρίτως. Και διένυσε αρκετά μεγάλη απόσταση πατώντας όποιον έβρισκε μπροστά του. Ακολούθησε πανικός και σκηνές που παγώνουν το αίμα.

Νεκροί και τραυματίες παντού, πανικός και πυροβολισμοί. Κάποιοι από τους μάρτυρες λένε ότι ο οδηγός όταν σταμάτησε το όχημα πυροβολούσε το πλήθος που έτρεχε να ξεφύγει. Το βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης που κυκλοφόρησε στο twitter συγκλονίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved