Τα κομμωτήρια Angelopoulos Hair Company Brazilian Keratin Experts τώρα και στη Μύκονο!
Inside Stories

Τα κομμωτήρια Angelopoulos Hair Company Brazilian Keratin Experts τώρα και στη Μύκονο!

Το νησί των ανέμων είναι μαγικό. Κάθε καλοκαίρι γίνεται πόλος έλξης για το διεθνές Jet Set και προσφέρει ένα ιδανικό background για τις πιο ξέφρενες και αξέχαστες διακοπές.

Κατά κοινή ομολογία είναι το πιο φιλόξενο νησί των Κυκλάδων για κάθε ταξιδιώτη αλλά όχι και για τα μαλλιά μας.... Φέτος όμως τον Αύγουστο όλα άλλαξαν!

Μπορείς να αφεθείς στην αύρα του νησιού και να πάψεις να ασχολείσαι με την υγρασία και τα δυνατά μελτέμια. Τίποτα όμως δεν θα χαλάσει φέτος τα μαλλιά και τις φωτογραφίες σου αφού η αλυσίδα κομμωτηρίων «Angelopoulos Hair Company Brazilian Keratin Experts» τοποθετεί τον έβδομο κρίκο της στο νησί των ανέμων! Σε έναν μοναδικό χώρο που άνοιξε τις πόρτες του μέσα στο άψογο περιβάλλον του Cavo Tagoo στη Μύκονο, μπορείς πλέον να βρεις τις παγκοσμίου φήμης θεραπείες μαλλιών Brazilian Keratin Treatments και τις άψογες υπηρεσίες που φέρουν την υπογραφή Angelopoulos Hair!

Η απόλυτη ισιωτική θεραπεία μαλλιών Nanokeratin System Hair Therapy και το εξειδικευμένο προσωπικό των κομμωτηρίων Angelopoulos Hair Company Brazilian Keratin Experts βρίσκονται πλέον στο υπέροχο Cavo Tagoo και περιμένουν να... κάνουν «θαύματα» για εσένα και το look σου! Μέσα σε λίγη ώρα θα δεις τα μαλλιά σου να μεταμορφώνονται από φριζαρισμένα και ταλαιπωρημένα από τα Κυκλαδίτικα μελτέμια, στα λεία, λαμπερά και βελούδινα απαλά μαλλιά που πάντα ονειρευόσουν!

Βάλε λοιπόν στις βαλίτσες σου καλή διάθεση και fashionable outfits και εμπιστεύσου την περιποίηση των μαλλιών σου στους ειδικούς. Στο ολοκαίνουργιο κομμωτήριο Angelopoulos Hair Company Brazilian Keratin Experts στο Cavo Tagoo στην Μύκονο μπορείς να απολαύσεις υπηρεσίες κουπ και χρώματος, θεραπείες ενυδάτωσης και να κακομάθεις τον εαυτό σου, το αξίζεις εξάλλου... Είσαι έτοιμη;

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού ακολούθησε τα παρακάτω links
http://www.braziliankeratintreatment.gr
http://www.facebook.com/AngelopoulosHair

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved