Με ποια διατροφή θα αυξήσετε την παραγωγή κολλαγόνου στον οργανισμό σας
Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη του οργανισμού, η οποία μειώνεται αισθητά με την πάροδο των χρόνων και ειδικά μετά τα 40.
Ειδικά στις γυναίκες τα σημάδια από τη μείωση του κολλαγόνου είναι ορατά στο δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια και τα οστά.
Εκτός από τα διάφορα σκευάσματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο και υπόσχονται αύξηση του κολλαγόνου, μπορείτε να ενισχύσετε την παραγωγή της πολύτιμης πρωτεΐνης εντάσσοντας στη διατροφή σας τις παρακάτω τροφές:
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ