Ντένια Στασινοπούλου: Στα 18 μου δούλευα ως σερβιτόρα στο Παρίσι
Showbiz

Ντένια Στασινοπούλου: Στα 18 μου δούλευα ως σερβιτόρα στο Παρίσι

 Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» με τη Γιώτα Νέγκα βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιουλίου η Ντένια Στασινοπούλου

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τον χαρακτήρα της, την ανάγκη της να ξεφεύγει από τη ζώνη ασφαλείας της, αλλά και για την απόφαση να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής.

Αυτές είναι οι νέες πρωταγωνίστριες που ξεχώρισαν το 2025

Η ίδια περιέγραψε τον εαυτό της ως έναν εσωστρεφή άνθρωπο και εξήγησε πως η επιλογή να μεταβεί στο Παρίσι ήταν μια συνειδητή προσπάθεια να δοκιμάσει τα όριά της και να γνωρίσει μια διαφορετική πλευρά του εαυτού της.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η ενασχόλησή της με την υποκριτική αποτέλεσε το μεγαλύτερο ρίσκο που έχει πάρει μέχρι σήμερα, ενώ παραδέχτηκε πως ακόμη αναζητά τη θέση της στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Πάντα, λίγο-πολύ με τον ίδιο τρόπο με θυμάμαι να υπάρχω στον κόσμο. Ίσως και γι’ αυτό πήγα στο Παρίσι, ήθελα να βγω από μια ασφάλεια που έχω δημιουργήσει. Ήθελα να με δω κάπου και κάπως που δε με έχω ξαναδεί. Ένα μεγάλο ρίσκο που έχω πάρει στη ζωή μου είναι το να γίνω ηθοποιός. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς έχω οδηγηθεί εδώ.

Ήταν σαν μια βουτιά στο άγνωστο που ακόμα την απολαμβάνω. Ακόμα δε νιώθω τρομερά οικεία μέσα στον χώρο», είπε χαρακτηριστικά η Ντένια Στασινοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved