Έξαλλη η Έφη Πίκουλα με την Τιτίκα Στασινοπούλου: «Είπε πρόσφατα ότι η Αλίκη έκανε κάτι ενέσεις;»
Showbiz

Έξαλλη η Έφη Πίκουλα με την Τιτίκα Στασινοπούλου: «Είπε πρόσφατα ότι η Αλίκη έκανε κάτι ενέσεις;»

Στο Στούντιο 4 της Τετάρτης 11/6 βρέθηκε καλεσμένη η Έφη Πίκουλα και παραχώρησε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη.

Η ηθοποιός δεν παρέλειψε να καταδικάσει τις πρόσφατες δηλώσεις της Τιτίκας Στασινοπούλου για την αείμνηστη σταρ καθώς είχε τονίσει πως η εθνική σταρ έκανε ενέσεις από πρόβατα.

«Εγώ γελάω με όλες αυτές τις θεωρίες που ακούω για την Αλίκη, για τις τελευταίες της στιγμές κτλ. Πολύ λίγους δεχόταν η Αλίκη. Βγαίνουν και μιλάνε διάφοροι και μερικοί λένε και κακίες. Πρόσφατα άκουσα ότι έκανε κάτι ενέσεις, τι είναι αυτά τα πράγματα;», σχολίασε χαρακτηριστικά η Έφη Πίκουλα, αναφερόμενη στα σχόλια της Τιτίκας Στασινοπούλου.

Εφη Πίκουλα Βουγιουκλάκη: «Ακούγεται κάπως μακάβριο! Το έζησα όλο, 7 μήνες κάθε βράδυ»

pikoula_stasinopoulou.jpg

«Δεν μπορείς να λες τέτοια πράγματα για έναν άνθρωπο που λείπει από τη ζωή και δεν μπορεί να απαντήσει. Αν είναι έτσι, τότε έχει βρεθεί το φάρμακο του καρκίνου! Μην τρελαθούμε! Στο τέλος της ήμασταν μόνο εγώ, ο Τάκης, ο γιος της και ο Σπυρόπουλος. Όποιος άλλος ερχόταν, ερχόταν με ραντεβού. Ήρθαν ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μίνως Κυριακού, όλοι με ραντεβού. Όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί ήρθαν όταν έπεσε σε κώμα», καταλήγει η Έφη Πίκουλα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Η σικ εμφάνισή της σε εκδήλωση! Δες πώς είναι σήμερα

Αποκαλυπτική η Έφη Πίκουλα: «Έζησα μία βασανιστική δεκαετία στη Λάμψη»

Η αλήθεια για τις τελευταίες στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο νοσοκομείο

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved