«Αποκλειστικό: Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ εισάγει στην εκπαίδευση την 3D τεχνολογία & την εικονική πραγματικότητα»
Inside Stories

«Αποκλειστικό: Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ εισάγει στην εκπαίδευση την 3D τεχνολογία & την εικονική πραγματικότητα»

Η εισαγωγή του 3D printing, του 3D projector, της εικονικής πραγματικότητας και των σχετιζόμενων τεχνολογιών στα εκπαιδευτικά προγράμματα, προσφέρει στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη βελτίωση της δημιουργικότητάς και της φαντασίας τους.

Πιο συγκεκριμένα, η χρήση των συγκεκριμένων τεχνολογιών, διεγείρει την φαντασία των εκπαιδευτικών, αυξάνει τη δημιουργικότητα των εκπαιδευομένων , αιχμαλωτίζει τη φαντασία, ενισχύει την ομαδική εργασία , κάνει τη μάθηση πιο διασκεδαστική και διαδραστική ενώ μειώνει δραστικά τους χρόνους μάθησης! Γιατί οι καθηγητές και οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αξίζουν τα καλύτερα μέσα, για να χτίσουν μαζί ένα λαμπρό μέλλον! Mε τη χρήση 3D projector στις σπουδές του τομέα Υγείας, ο σπουδαστής παρακολουθεί live 3D παρουσίαση ανατομίας σώματος & ζωτικών οργάνων, έχοντας την αίσθηση ότι μπορεί να τα «αγγίξει». H τρισδιάστατη εκτύπωση αποτελεί μια σπουδαία επανάσταση και η παρουσία της γίνεται όλο και εντονότερη μέρα με την μέρα στους τομείς της βιομηχανίας, της τεχνολογίας, της υγείας αλλά και των καλλιτεχνικών επαγγελμάτων.
Επιπλέον, οι σπουδαστές 3d animation και νέων τεχνολογιών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, σχεδίασαν μια εφαρμογή με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην εικονική πραγματικότητα, όπου ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στον Βράχο της Ακρόπολης με τον Παρθενώνα, το Ερέχθειο, τις Καρυάτιδες, το θέατρο του Διονύσου και επιπλέον να δει και τα σκευοφυλάκια με τους χρωματισμούς που είχε κατά την κατασκευή του, άλλα και χωρίς αυτούς. Η εφαρμογή έχει ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον οίκων του εξωτερικού καθώς αποτελεί μια ολοκληρωμένη 3D παρουσίαση του μεγαλύτερου μνημείου της αρχαίας Ελλάδας.
Ο Όμιλος ΑΚΜΗ έχει βραβευθεί ως το πλέον καινοτόμο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στην Ελλάδα. Μετά την εισαγωγή του προηγμένου λογισμικού των Επιχειρηματικών Προσομοιωτών (Business Simulators) στα εκπαιδευτικά του προγράμματα, πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά με τη χρήση της τεχνολογίας της 3ης χιλιετίας!

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ πάντα θα ηγείται των εξελίξεων και θα καινοτομεί, για να μπορούν οι απόφοιτοί του –ακόμα και σε δύσκολους καιρούς- να έχουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στον εργασιακό στίβο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved