Anytime: Ασφάλεια αυτοκινήτου με μηνιαίες άτοκες δόσεις, μόνο από €11!
Inside Stories

Anytime: Ασφάλεια αυτοκινήτου με μηνιαίες άτοκες δόσεις, μόνο από €11!

Εσύ έμαθες για τη νέα προσφορά της Anytime;

H Anytime σου εξασφαλίζει ακόμα φθηνότερα ασφάλιστρα αυτοκινήτου. Τώρα μπορείς να έχεις ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου, μόνο από €11, με πάγια εντολή στην πιστωτική σου κάρτα, πληρώνοντας με μηνιαίες άτοκες δόσεις.

Τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της Anytime ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής και αποτελούν την ιδανικότερη λύση για εσένα που επιθυμείς την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη και ακόμα παραπάνω. Παρέχονται από την INTERAMERICAN, την κορυφαία ασφαλιστική εταιρία, γνωστή για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της.

Η Anytime διαθέτει 3 ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου:

Το Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.

Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσένα που επιθυμείς την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και τη κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.

Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Μέσω της Anytime μπορείς να ασφαλίσεις, online το αυτοκίνητό σου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου και επιλέγοντας το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου, με κύριο πλεονέκτημα τα ακόμα φθηνότερα ασφάλιστρα.
Η διαδικασία είναι απλή:

  • Μπες στο www.anytime.gr και πάρε τιμή.
  • Επίλεξε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου.
  • Λάβε το συμβόλαιο στο e-mail σου σε 1 λεπτό.

Ασφάλισε και εσύ το αυτοκίνητο στην Anytime και εξασφάλισε:

  • Ολοκληρωμένα προγράμματα, στην καλύτερη τιμή
  • 24ωρη Οδική Βοήθεια
  • Απλές και γρήγορες διαδικασίες
  • Άμεση αποζημίωση

Και όλα αυτά... σε 1 λεπτό.

Επωφελήσου από την προσφορά, και ασφάλισε το αυτοκίνητό σου μόνο από €11, με πάγια εντολή στην πιστωτική σου κάρτα, πληρώνοντας με μηνιαίες άτοκες δόσεις.

Mη χάνεις χρόνο. Απόκτησε την ασφάλεια που θέλεις με την καλύτερη τιμή!

Υπολόγισε τα ασφάλιστρά σου, τώρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved