Breeze: Γιατί το ρολόι είναι το πιο διαχρονικό και κομψό δώρο για κάθε γυναίκα
Inside Stories

Breeze: Γιατί το ρολόι είναι το πιο διαχρονικό και κομψό δώρο για κάθε γυναίκα

Η επιλογή του τέλειου δώρου είναι μια δύσκολη απόφαση για πολλές γυναίκες. Είτε πρόκειται για τη μητέρα μας είτε για την καλύτερή μας φίλη, θέλουμε πάντα να βρίσκουμε κάτι ξεχωριστό για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και ποιο δώρο είναι περισσότερο όμορφο, πρακτικό και διαχρονικό από ένα ρολόι;

Ένα καλό ρολόι μας θα μας βοηθήσει να είμαστε πάντα στην ώρα μας και παράλληλα θα «απογειώσει» τις εμφανίσεις μας. Τι κι αν στις μέρες μας να έχουμε συνηθίσει να «τσεκάρουμε» την ώρα από τα κινητά μας τηλέφωνα; Η αξία του ρολογιού είναι διαχρονική και τα νέα ρολόγια της σειράς «Twilight Crush» από το Breeze για τον φετινό χειμώνα θα αποτελέσουν το καλύτερο δώρο για την κολλητή σου και φυσικά, για τον ίδιο σου τον εαυτό, τον οποίο καλό είναι να θυμάσαι να επιβραβεύεις συχνά!

Γιατί τα ρολόγια θα είναι πάντα στη μόδα

Παρά το γεγονός ότι η τεχνολογία έχει αλλάξει τις ζωές όλων μας σήμερα, τα ρολόγια θα είναι πάντα στη μόδα και θα αποτελούν ένα αξεσουάρ απαραίτητο για κάθε γυναίκα. Και αν θες πραγματικά να μάθεις γιατί είναι σημαντικό για μια γυναίκα να φοράει κάθε μέρα το ρολόι της, εμείς παραθέτουμε τέσσερις λόγους:

1. Δεν είναι σωστό να κοιτάμε συνεχώς το κινητό μας για να ελέγχουμε την ώρα, ειδικότερα αν βρισκόμαστε στη δουλειά ή σε ένα σημαντικό ραντεβού. Μπορούμε να φοράμε λοιπόν ένα όμορφο ρολόι στο γραφείο ή και στη βόλτα - και ένα βλέμμα αρκεί για να είμαστε πάντα και παντού «on time» και «in fashion»!

2. Ένα κομψό ρολόι, όπως τα ρολόγια της νέας συλλογής Breeze Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016, θα κάνει το σύνολό μας να δείχνει ολοκληρωμένο και παράλληλα θα δώσει χρώμα και λάμψη στο look μας.

3. Τα ρολόγια εξακολουθούν να αποτελούν σύμβολα status και μπορούν να δώσουν χαρακτήρα στο στιλ σου και να σε βοηθήσουν να κάνεις τη διαφορά.

«Twilight Crush» και… ερωτευτήκαμε

Εμείς ερωτευτήκαμε τη σειρά Breeze «Twilight Crush»! Με χρώματα για κάθε στυλ, μπρασελέ από μασίφ ατσάλι με συνδυασμό ματ και γυαλιστερής επιμετάλλωσης και μοναδικές λεπτομέρειες, όπως τη διπλή σειρά από εκθαμβωτικά κρύσταλλα που κοσμούν τις ενδείξεις της ώρας, η ολοκαίνουργια αυτή η σειρά BREEZE θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε φέτος τον χειμώνα με το στιλ μας!

Μπορείτε να δείτε όλα τα ρολόγια στην ιστοσελίδα BREEZE ή στις σελίδες των Breeze Watches στο facebook και το Instagram.

Η σειρά ρολογιών «Twilight Crush» της Breeze

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved