Το μήλο δεν πάει μόνο με γιαούρτια
Χοιρινό με σος μήλου για αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν.
Η Καθαρά Δευτερά πλησιάζει και μαζί της τα θαλασσινά. Το χοιρινό με τη σος μήλου, είναι το τελευταίο καταφύγιο για το κρέας πριν πλακώσουν οι ταραμοσαλάτες και οι λαγάνες. Και η παρακάτω συνταγή είναι πιο εύκολη απ' ότι ακούγεται.
Υλικά (για 4 άτομα)
2 χοιρινά φιλέτα περίπου 400γρ. το καθένα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κ.σ. καθαρισμένο και ψιλοκομμένο τζίντζερ
Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ