Η νέα no sugar SOKOLATA με Super Fruits θα σε ξετρελάνει
Inside Stories

Η νέα no sugar SOKOLATA με Super Fruits θα σε ξετρελάνει

Είσαι chocoholic; Βρήκαμε τη gourmet σοκολάτα που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την υγεία και τη σιλουέτα σου!

Η νέα no sugar SOKOLATA με Super Fruits θα τονώσει τον οργανισμό σου και θα σε κάνει να χαμογελάσεις!

Υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί να σου προσφέρει απίστευτη απόλαυση και ενέργεια και την ίδια ώρα να φροντίσει για την υγεία σου; Ναι, υπάρχει και μπορεί να μην το πιστεύεις αλλά πρόκειται για μια... σοκολάτα!

Αν, λοιπόν, έπειτα από τη μάχη που έδωσες τα Χριστούγεννα για να «ξεφορτωθείς» τα περιττά κιλά που πήρες, «τρέμεις» στην ιδέα ότι το Πάσχα πλησιάζει, αξίζει να γνωρίζεις ότι δεν χρειάζεται να στερηθείς την αγαπημένη σου σοκολάτα!

Πάσχα, σοκολάτα και... Super Fruits!

Επειδή, λοιπόν, Πάσχα χωρίς σοκολάτα δεν γίνεται, ήρθε η ώρα να βάλεις στη ζωή σου τη no sugar SOKOLATA με Super Fruits, που σου προσφέρει gourmet απόλαυση χωρίς ενοχές! Πρόκειται για αυθεντική απόλαυση gourmet σοκολάτας με cranberries και blueberries! Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με γλυκαντικό από το φυτό stevia, πρόκειται για μια Super New σοκολάτα αποκλειστικά εμπνευσμένη για εσένα που θέλεις να απολαμβάνεις τη σοκολάτα σου και την ίδια ώρα να διατηρείς τη σιλουέτα σου και να φροντίζεις για την υγεία σου. Μπορείς να διαλέξεις από μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων, με επτά ξεχωριστούς συνδυασμούς, όπως σοκολάτα no sugar με φράουλα και σοκολάτα no sugar με πορτοκάλι. Πού θα βρεις την ολοκαίνουρια No Sugar SOKOLATA; Παντού! Κάνε μια στάση σε ένα περίπτερο ή κάποιο supermarket και θα την εντοπίσεις!

Απενοχοποίηση της σοκολάτας, τώρα!

Ναι, η no sugar σοκολάτα δεν περιέχει ζάχαρη, αλλά στέβια και μαλτιτόλη- συστατικά φυτικής προέλευσης με 50% λιγότερες θερμίδες από τη ζάχαρη! Τι «ονειρεύεσαι»; Μια αυθεντική gourmet σοκολάτα γάλακτος με καβουρδισμένους κόκκους κακάο ή μια bitter σοκολάτα με καβουρδισμένους κόκκους κακάο; Όποια κι αν επιθυμείς, τώρα μπορείς να την απολαύσεις χωρίς ενοχές!

Η αλήθεια είναι ότι όταν τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ για να προλάβεις όλες τις επαγγελματικές και οικογενειακές σου υποχρεώσεις, τότε σίγουρα χρειάζεσαι μια πηγή ενέργειας που μπορεί να τονώσει τον οργανισμό σου και την ίδια ώρα, να σε κάνει να χαμογελάς. Τι καλύτερο υπάρχει, λοιπόν, από μια σοκολάτα χωρίς ζάχαρη σε υπέροχες γεύσεις, η οποία φροντίζει για την υγεία σου;

Untitled1

Για αυτό, προτού φύγεις από το σπίτι το πρωί, αξίζεις να βάλεις στην τσάντα σου μια no sugar SOKOLATA. Με μια απλή κίνηση θα μπορείς, ανά πάσα ώρα και στιγμή, να πάρεις την ενέργεια που χρειάζεσαι! Άλλωστε, το λένε και οι ειδικοί: Η σοκολάτα, κάνει καλό στην υγεία και «ανεβάζει» τη διάθεσή σου!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα no sugar SOKOLATA, μπορείτε να βρείτε στα site: www.nosugaradded.gr και www.lavdas.gr, καθώς και στην σελίδα στο Facebook : https://www.facebook.com/nosugarsokolata/ και Instagram:

Untitled
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved