H MISKO γιορτάζει τα 90 της χρόνια με έναν Μεγάλο Επετειακό Διαγωνισμό!
Inside Stories

H MISKO γιορτάζει τα 90 της χρόνια με έναν Μεγάλο Επετειακό Διαγωνισμό!

Μπήκε στη ζωή μας πριν από 90 ολόκληρα χρόνια και κατάφερε γρήγορα να «κερδίσει» μια θέση στην καρδιά και την... κουζίνα μας! Μας συντροφεύει σε όλες τις συνταγές που αγαπάμε και εμείς την απολαμβάνουμε κάθε στιγμή. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που όλα αυτά τα χρόνια, έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα!

Ο λόγος για τη MISKO, την αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών, η οποία κλείνει φέτος τα 90 της χρόνια και το γιορτάζει με έναν μεγάλο διαγωνισμό με μοναδικό σκοπό να ανταποδώσει την αγάπη της στο καταναλωτικό ελληνικό κοινό, που με την προτίμησή του την έχει αναδείξει διαχρονικά σε αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού οικογενειακού τραπεζιού!

Είναι αλήθεια πως από την ίδρυσή της, το 1927, η MISKO, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών, κατέχει την πρώτη θέση στην καρδιά μας, μια θέση που οφείλεται στην σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους λάτρεις των ζυμαρικών, πρωταγωνιστώντας σε κάθε σπίτι στην Ελλάδα.

Τώρα, λοιπόν, μας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουμε μεγάλα δώρα! Ο μεγάλος Επετειακός Διαγωνισμός «90 Χρόνια MISKO» έχει ήδη ξεκινήσει και προσκαλεί όλους τους φίλους της MISKO να γιορτάσουν μαζί της και να διεκδικήσουν μέσω κληρώσεων και μέσω συλλογής πόντων, πολλά και πλούσια δώρα, ώστε να ανανεώσουν το σπίτι και την κουζίνα τους και να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο τη μαγειρική των αγαπημένων τους ζυμαρικών, καθημερινά!

Πώς θα λάβεις κι εσύ μέρος στον διαγωνισμό

Αν θέλεις να λάβεις μέρος, ψάξε στις ειδικές συσκευασίες με την ένδειξη Μεγάλος Διαγωνισμός για να βρεις το εορταστικό φυλλάδιο που περιλαμβάνει έναν μοναδικό 10ψήφιο κωδικό. Απλά συμπλήρωσε τον κωδικό στο ειδικό πεδίο στο microsite του διαγωνισμού ή εναλλακτικά στείλε sms, συμμετέχοντας αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσεις δώρα στη στιγμή.

Τα δώρα των μεγάλων νικητών

Οι μεγάλοι νικητές του Διαγωνισμού θα κερδίζουν δωροεπιταγές αξίας 2.500 ευρώ από τα καταστήματα Κωτσόβολος, ενώ 50 επιπλέον τυχεροί αποκτούν από μία κουζινομηχανή. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό συλλέγουν πόντους, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν, κερδίζοντας χρήσιμα μαγειρικά σκεύη, όπως κατσαρόλες με σύστημα στραγγίσματος και κεραμικές γάστρες.

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ!

Ωστόσο, το εορταστικό φυλλάδιο κρύβει και άλλες εκπλήξεις! Πιο αναλυτικά, οκτώ φίλοι της MISKO, food bloggers και διασημότητες, εμπνέονται από τα 90 χρόνια του αγαπημένου τους ζυμαρικού και ανασύρουν γευστικές MISKO αναμνήσεις των παιδικών τους χρόνων, ενώ δημιουργούν και μοιράζονται την δική τους πρωτότυπη MISKO συνταγή!

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσεις μεγάλα δώρα από τη MISKO η οποία 90 χρόνια τώρα, σε συντροφεύει σε όλες τις συνταγές που αγαπάς και απολαμβάνεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved