«Τι αλλάζει μέσα σου όταν χάνεις τη μητέρα σου, νέα» - Το διδακτικό γράμμα μίας φοιτήτριας
Inside Stories

«Τι αλλάζει μέσα σου όταν χάνεις τη μητέρα σου, νέα» - Το διδακτικό γράμμα μίας φοιτήτριας

«Θα κουβαλάω για πάντα το βάρος της προσωπικής/οικογενειακής τραγωδίας για το υπόλοιπο της ζωής μου. Αλλά και τα μαθήματα ζωής, που πήρας εξαιτίας της απώλειας της μητέρας μου».

Με ένα συγκινητικό, αλλά και συνάμα διδακτικό γράμμα, η νεαρή φοιτήτρια, Alyssa Adams μοιράζεται τα όσα διδάχτηκε μέσα από μία προσωπική απώλεια, το θάνατο της μητέρας της, όταν ήταν 21 χρόνων. Η νεαρή κοπέλα μοιράζεται τα συναισθήματα της και αποκαλύπτει όσα την έκανε να νιώθει η απώλεια, αλλά και όσα τη δίδαξε.
Διαβάστε το γράμμα της, έναν χρόνο μετά την απώλεια
«Πριν από έναν χρόνο σαν σήμερα ολόκληρος ο κόσμος μου γκρεμίστηκε με την είδηση ότι η μητέρα μου πέθανε. Κάτι τόσο τραυματικό αλλάζει εντελώς το ποιος είσαι και το πώς βλέπεις τον κόσμο. Ήμουν μια νέα κοπέλα, 21 χρόνων, με δύο μικρότερες αδερφές, όλες ορφανές από μητέρα, που έπρεπε να συνεχίσουμε την ζωή χωρίς τον ένα γονιό. Έχει περάσει ένας χρόνος από τον πόνο που συντάραξε την ψυχή μας. Ένας χρόνος που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω ποτέ, ως εμπειρία. Όμως μέσα από αυτή την εμπειρία, έχω αποκτήσει πολλά σκληρά διδάγματα που θα κουβαλάω μέσα για το υπόλοιπο της ζωής μου.
Διαβάστε περισσότερα στο mothreblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved