Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης: «Τα καλά αποτελέσματα έρχονται μόνο μέσα από τη σωστή ενημέρωση»
Inside Stories

Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης: «Τα καλά αποτελέσματα έρχονται μόνο μέσα από τη σωστή ενημέρωση»

Το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών, έχει οδηγήσει στην ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση σωστής πληροφόρησης και εκπαίδευσης.

Με ξεχωριστό πρόγραμμα ομιλιών και εργαστηρίων για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο, στο Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν, το 2ο ετήσιο Πανασιατικό Συνέδριο της Αισθητικής και Χειρουργικής Ακαδημίας (Academy of Aesthetic Medicine & Surgery, AAMS 2018). Ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης MD,PhD, ABHRS Diplomate, παραβρέθηκε ως μέλος του International Faculty του Συνεδρίου. Ήταν ο μοναδικός Έλληνας ιατρός, επίσημος προσκεκλημένος και εκπρόσωπος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) και συμμετείχε ως Ομιλητής και Εκπαιδευτής, έχοντας αναλάβει 6 ομιλίες και 5 masterclass workshops.

Στο συνέδριο συμμετείχαν εκτός από ιατρούς μεταμόσχευσης μαλλιών αναγνωρισμένοι καθηγητές Δερματολογίας σε Ασία, Ευρώπη και Αμερική, καθώς και Ιατροί - Διευθυντές μεγάλων νοσηλευτικών ιδρυμάτων & κλινικών της Ασίας, της Ευρώπης αλλά και της Αμερικής.

37352136 10156498758213926 2644577278733844480 n
web 1

Οι ομιλίες του Dr. Αναστασάκη, κάλυπταν ένα ευρύ φάσμα του γνωστικού πεδίου της μεταμόσχευσης μαλλιών από πιο γενικά μέχρι και πιο εξειδικευμένα θέματα, όπως:

Σχέδιο χωρίς τίτλο 19

• Η τριχόπτωση για τους ιατρούς που δεν είναι Δερματολόγοι. (Hair loss for non-dermatologist)
• Σχεδιάζοντας ένα απόλυτα φυσικό hairline σε άνδρες και γυναίκες. (Designing a natural hair line Men and Women)
• Υπολογισμός μεγέθους strip, εξαγωγή strip και βασικές αρχές σύγκλισης. ( Strip Calculation, Strip Harvesting-Basic Concepts of Wound Closure)
• Επιπλοκές – Πώς να αποφύγετε την κακή τοποθέτηση τριχοθυλακίων. (Complications-How to avoid Placing disasters)
• Η συμπεριφορά των τριχοθυλακίων που δεν προέρχονται από το τριχωτό (Role of non-scalp hairs as donor area)
• Φαρμακευτικές αγωγές και τριχόπτωση στις γυναίκες (Medical treatment and hair loss in women)

Σχέδιο χωρίς τίτλο 20

Ο Dr. Αναστασάκης τιμήθηκε για την πολύτιμη συμβολή του στην διεξαγωγή του συνεδρίου ως keynote speaker & hands-on instructor.
Αναγνωρίζοντας την επιστημονική του κατάρτιση για μια ακόμα φορά, η International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) προσκάλεσε τον Dr. Κωνσταντίνο Αναστασάκη, MD, Phd, ABHRS, να την εκπροσωπήσει ως Esteemed Faculty Member στο Pre-Congress Course για τη μεταμόσχευση μαλλιών, που διοργανώθηκε το Σεπτεμβρίο 2018 στα πλαίσια του 4ου Διεθνούς Συνεδρίου της Αισθητικής Ακαδημίας της Αιγύπτου. Ο Dr. Αναστασάκης, ήταν ο μοναδικός Έλληνας ιατρός που συμμετείχε ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου και ως αναγνωρισμένο μέλος της επιτροπής εκπαίδευσης νέων ιατρών, με 3 ομιλίες. Συγκεκριμένα οι ομιλίες που παρουσίασε ο Dr. Αναστασάκης, ήταν:

1 1

- Χειρουργικό πλάνο σχεδίασης της μεταμόσχευσης μαλλιών. (Surgical Planning in Hair Transplantation)
- Σχεδιασμός μπροστινής γραμμής σε άνδρες και γυναίκες (Hairline Design in Males and Females)
- Εξαγωγή strip στην FUT: επισκόπηση. (Strip Harvesting FUT: overview)

egypt rt

Εκτός από τις ομιλίες ο Dr. Αναστασάκης συμμετείχε σε 2 discussion panels μαζί με τους παγκοσμίως αναγνωρισμένους συναδέλφους του, Dr. Francisco Jimenez MD,PhD, FISHRS, Γ.Γραμματέα της ISHRS, Πρόεδρο του pre-course congress, τον Καθηγητή Dr. Ahmed Noreldin Πρόεδρο της Αισθητικής Ακαδημίας της Αιγύπτου και Πρόεδρο του Συνεδρίου και τον Dr. Conradin von Albertini MD, Diplomate of the ABHRS, FISHRS.

Σχέδιο χωρίς τίτλο 17

Ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης MD, Phd, ABHRS, τιμήθηκε για την συμμετοχή του και την πολύτιμη συμβολή του στη διεξαγωγή του Pre-Congress Course από τον Καθηγητή Dr. Ahmed Noreldin, Πρόεδρο της Αισθητικής Ακαδημίας της Αιγύπτου και Πρόεδρο του Συνεδρίου.

hollywood

Ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης MD, PhD, ABHRS, ανανέωσε το ραντεβού με τους συναδέλφους του για τον Οκτώβριο του 2018, στο 26ο παγκόσμιο συνέδριο της ISHRS που θα πραγματοποιηθεί στο Hollywood. Ο Dr. Αναστασάκης είναι μέλος της ISHRS, μέλος του Board of Directors του ABHRS αλλά κι ένας από τους περίπου 200 χειρουργούς παγκοσμίως Diplomate του American Board of Hair Restoration (ABHRS). To ABHRS είναι ο μοναδικός πιστοποιημένος Ιατρικός Οργανισμός στην Χειρουργική Αποκατάσταση Τριχωτού, αναγνωρισμένος από την ISHRS, την μεγαλύτερη επιστημονική και εκπαιδευτική κοινότητα για την Μεταμόσχευση Μαλλιών παγκοσμίως.

ka ishrs 25

Έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους ιατρούς- μέλη της ISHRS ως Πρόεδρος της διάσκεψης του Morbidity & Mortality Conference στο παγκόσμιο συνέδριο της ISHRS, το 2017 στην Πράγα, η ISHRS επέλεξε και φέτος τον Dr. Κωνσταντίνο Αναστασάκη να αναλάβει ξανά τη θέση του Πρόεδρου της διάσκεψης του Morbidity & Mortality Conference στο ISHRS World Congress 2018, στο Hollywood.

Ο Dr. Αναστασάκης μετέχει ως μέλος και στην φετινή Επιστημονική Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, ενώ παράλληλα παρουσιάζει 2 ομιλίες στο κεντρικό πρόγραμμα του ISHRS 2018 στο Hollywood. Επίσης, συμμετέχει και φέτος στις εργασίες του Global Council της ISHRS με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Μεταμόσχευσης & Αποκατάστασης Τριχωτού (ΕΛΑΜΑΤ).

awards 25

Να επισημάνουμε ότι η ΕΛΑΜΑΤ ( Hellenic Academy of Hair Restoration Surgery – HAHRS) είναι η ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ επιστημονική εταιρεία για την Ελλάδα από την ISHRS. Η ΕΛΑΜΑΤ συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία της ISHRS με στόχο την πρόασπιση της μεταμόσχευσης μαλλιών ως ιατρικής πράξης που γίνεται μόνο από ιατρούς και την σωστή ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved