Ιχθυέλαια: Πόσο μειώνουν τον κίνδυνο εμφράγματος & εγκεφαλικού
Inside Stories

Ιχθυέλαια: Πόσο μειώνουν τον κίνδυνο εμφράγματος & εγκεφαλικού

Η αύξηση της κατανάλωσης ψαριών ή η λήψη συμπληρωμάτων ιχθυελαίων μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφράγματος, σύμφωνα με τα ευρήματα δύο νέων κλινικών δοκιμών από επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.

Η πρόσληψη ωμέγα-3 λιπαρών οξέων ήταν ωφέλιμη για την καρδιά τόσο των υγιών ανθρώπων, όσο και αυτών που διέτρεχαν αυξημένο κίνδυνο εμφράγματος, εγκεφαλικού ή καρδιακής νόσου.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved