Λιάγκας: Άστραψε και βρόντηξε κατά Σολωμού & Καλούτα: «Όλοι οι άλλοι μ@@@@@ς είμαστε;»
Media

Λιάγκας: Άστραψε και βρόντηξε κατά Σολωμού & Καλούτα: «Όλοι οι άλλοι μ@@@@@ς είμαστε;»

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά της Μαρίας Σολωμού η οποία μετά τη Eurovision υποστηρίζει τους σχολιαστές της ΕΡΤ, Ζερόμ Καλούτα και τον Θανάση Αλευρά σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που έχουν δεχθεί μετά τον διαγωνισμό.

Αρχικά ο παρουσιαστής είπες: «Είπανε ότι πήγαν πάρα πολύ διαβασμένοι, χωρίς ένα συγγνώμη. Προφανώς μείνατε μετεξεταστέος κ. Καλούτα. Γεωγραφία δεν διαβάζατε στο σχολείο; Εσείς εκτός από αγεωγράφητος, αδιάβαστος, είστε και προκλητικός.

Χαμός στο Πρωινό: Παραποιείς τα λόγια μου για να κάνεις δική σου ατζέντα…Τέλος! Δεν το ανέχομαι πια!

liagkas-2.jpg

Στηρίζετε τον κ. Καλούτα με την απαράδεκτα προκλητική συμπεριφορά, όταν εκπροσωπεί μια χώρα και τη δημόσια τηλεόραση; Ξέρετε γιατί οφείλουμε να έχουμε λόγο για τον κ. Καλούτα; Γιατί ήταν επιλογή μιας τηλεόρασης που την πληρώνουμε όλοι μας».

liagkas.jpg

Μετά τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού, η οποία στηρίζει τους εκφωνητές της Eurovision, ο παρουσιαστής είπε: «Προφανώς κ. Σολωμού τρώτε ακόμα πίτσες, μπύρες και δεν έχετε καταλάβει τι έχει γίνει. Εγώ δέχομαι ότι είναι φίλοι σας και τους στηρίζετε, όμως όλο το άλλο είναι λάθος. Από πότε η αρνητική κριτική είναι μίσος;

proino3.jpg

Ο κος Καλούτα είναι προκλητικός. Τι δεν καταλαβαίνετε; Αυτοί οι δύο επιλέχθηκαν από τη δημόσια τηλεόραση για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και έμειναν μετεξεταστέοι. Από πότε υπάρχει το αλάθητο και περνάμε χωρίς κρίση τον κ. Αλευρά και τον κ. Καλούτα; Όλοι οι άλλοι μ@@@@@@ είμαστε που κρινόμαστε καθημερινά»;

Eurovision 2024 - Αναστασοπούλου: «Απογοητεύτηκα από το πώς μας αντιμετώπισαν οι υπόλοιπες χώρες»

«Η Eurovision ήταν μια καλή αρπαχτή για τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα»

Eurovision 2024 - Λιάγκας για Αλευρά – Καλούτα: Πρέπει να ξέρουμε πότε να το βουλώνουμε!

Eurovision: Φέρτε πίσω τους δημοσιογράφους! Δεν μπορούν να τα κάνουν όλα οι καλλιτέχνες!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved