Καρδιαγγειακά: Η διατροφή που μειώνει τον κίνδυνο κατά 25%
Inside Stories

Καρδιαγγειακά: Η διατροφή που μειώνει τον κίνδυνο κατά 25%

Τα καρδιαγγειακά νοσήματα είναι ένας γενικός όρος που περιγράφει παθήσεις, οι οποίες προκαλούνται από τη δημιουργία αθηρωματικής πλάκας, με αποτέλεσμα τη στένωση των αγγείων και τη μη ομαλή κυκλοφορία του αίματος.

Περίπου οι μισοί άνδρες και το ένα τρίτο των γυναικών μέσης ηλικίας παρουσιάζουν κάποιο απ’ αυτά τα νοσήματα, τα οποία αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου στον πλανήτη.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved