Καιρός: Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολύ κρύο - Ποιες περιοχές είναι στο «μάτι» της κακοκαιρίας
Inside Stories

Καιρός: Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολύ κρύο - Ποιες περιοχές είναι στο «μάτι» της κακοκαιρίας

Καιρός: Ο «Ραφαήλ» σκέπασε τη χώρα  - Ποδαρικό με χιόνια, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους έκανε το 2019 - Χιονοπτώσεις σε Αττική και Θεσσαλονίκη - Δείτε τους χάρτες και το βίντεο με την πορεία του πολικού ψύχους - Πότε θα χτυπήσει τη χώρα η «Σοφία» 

Σε κλοιό κακοκαιρίας βρίσκεται η χώρα το τελευταίο 24ωρο καθώς ο «Ραφαήλ» σαρώνει με έντονα καιρικά φαινόμενα σχεδόν ολόκληρη τη χώρα. Κύρια χαρακτηριστικά του κύματος κακοκαιρίας είναι οι βροχές και οι χιονοπτώσεις που θα σημειωθούν έως και απόψε το βράδυ, με τον καιρό να παρουσιάζει πρόσκαιρη βελτίωση, καθώς τα επόμενα 24ωρα θα ξαναχαλάσει.

Το δεύτερο διαδοχικό χαμηλό βαρομετρικό, η «Σοφία», θα «σκεπάσει» τη χώρα από την Πέμπτη με ακόμα πιο έντονα καιρικά φαινόμενα με κύρια χαρακτηριστικά το δριμύ ψύχος και τις τοπικές χιονοπτώσεις.

Ο καιρός σήμερα

«Ποδαρικό» με κακοκαιρία κάνει η νέα χρονιά καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, για σήμερα Πρωτοχρονιά προβλέπει τοπικές βροχές στη δυτική Ελλάδα, σποραδικές καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο, χιόνια στα ορεινά – ημιορεινά με σταδιακή βελτίωση από τα βόρεια.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved