Δημήτρης Αλεξανδρής: Η αγωνία για τα παιδιά του, η σύμπνοια με τη γυναίκα του & η... πεθερά του!
Showbiz

Δημήτρης Αλεξανδρής: Η αγωνία για τα παιδιά του, η σύμπνοια με τη γυναίκα του & η... πεθερά του!

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στις αγωνίες που έχει για τα παιδιά του που βρίσκονται στο τέλος της εφηβείας τους, για τη σχέση του με τη σύζυγό του αλλά και για την εναλλαγή των πρωταγωνιστικών ρόλων που αναλαμβάνει. 

«Τα παιδιά μου είναι 20 και 17 χρονών. Ξεκινάμε κάτι να σπουδάσουμε πιστεύοντας ότι αυτό αγαπάμε αλλά στη διάρκεια και των σπουδών και της επαγγελματικής σταδιοδρομίας, δεν μας καλύπτει.

Δημήτρης Αλεξανδρής: Αυτή είναι η καλλονή σύζυγος του «Στασινόπουλου»

alexandris.jpg

Αυτό ακριβώς λέω στα παιδιά μου και αυτό λέω και στον εαυτό μου» παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Με τρομάζει το κομμάτι της έξαρσης της βίας Γυμνασίου, Λυκείου. Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά μου, ο γιος μου μού είχε πει τέτοια περιστατικά και δεν το πίστευα ότι είναι σε τέτοια έκταση».

Όπως τόνισε, η ένταση που επικρατεί στα γήπεδα ήταν και ο λόγος που δεν παρακολουθούσε πάντα αγώνα με τον αδελφό του Ηλία Πουρσανίδη. ο.

«Πολλές φορές στα πολύ μεγάλα ντέρμπι δεν πήγαινα να τον δω γιατί υπήρχε μία ένταση που δεν ήθελα να είμαι κοντά» είπε.

Επίσης, μίλησε για τη σύζυγό του, λέγοντας πως σπάνια διαφωνούν και πως έχουν σύμπνοια σε ό,τι αφορά διάφορες εκφάνσεις της ζωής.

alexandris-proxenio.jpg

Σε ό,τι αφορά τη μεγαλύτερη θαυμάστριά του, ο Δημήτρης Αλεξανδρής αποκάλυψε ότι αυτή δεν είναι άλλη από την... πεθερά του!

Όσο για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους που αναλαμβάνει τηλεοπτικά, τόνισε: «Μετά τον Σασμό κάνω έναν καλό άνθρωπο. Μ' αρέσει να μην υπάρχουν στερεότυπα, να προσπαθείς αυτό που νομίζεις ότι είναι το στερεότυπο να δείξεις και να διερευνήσεις πράγματα άγνωστα σε εσένα ή τουλάχιστον θα έχουν ενδιαφέρον να τα δεις».

Ο αγαπημένος ηθοποιός κατέληξε λέγοντας: «Έχω υπάρξει σε δουλειές που για μένα ήταν πάρα πολύ καλές και δεν είχαν κόσμο, κάποια στιγμή το αποδέχτηκα. Έβλεπα παραστάσεις, δουλειές, ταινίες και έλεγα “αυτό γιατί έγινε επιτυχία;”».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved